kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
9 Ekim 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Otomotivin kalbi 10 gün boyunca İstanbul'da atacak

07.10.2008
Bu yıl 12'incisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Autoshow Fuarı, 19 Ekim tarihine kadar ziyaret edilebilecek. 200'e yakın firmanın katıldığı fuarın giriş ücreti hafta içi 12 YTL, hafta sonu 15 YTL..
Paris, Cenevre, Tokyo ve Frankfurt Autoshow ile aynı kategoride yer alan 12'inci Uluslararası Autoshow, kapılarını açıyor. Autoshow, 10-19 Ekim 2008 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenleniyor. Uluslararası Motorlu Taşıt Üreticileri Derneği (OICA) akreditasyonuna sahip Autoshow, İstanbul Fuarcılık tarafından OICA ve Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) desteğinde organize ediliyor. 200'e yakın firmanın katıldığı fuar, toplam 120 bin metrekarelik bir alanda düzenleniyor. Uluslararası Otomobil Fuarı Autoshow'da 48 marka farklı ürünleriyle yer alacak. VW, Porsche, Ferrari, Maserati, Lancia, Alfa Romeo, Saab, Chevrolet, Lamborghini, Bentley, Seat, Audi, Skoda, Mercedes Benz, Smart, Chrysler, Volvo, BMW, Mini, Land Rover, Jaguar, Lexus, Toyota, Dacia, Nissan, Renault, Mazda, Hyundai, Jeep, Mitsubishi, Opel, Fiat, Daihatsu, Suzuki, Citroen, Great Wall, Kia, Geely, Subaru, Proton, Ford, Peugeot, Honda, Ssangyong, Tata, Samand, Chery ve Dodge Autoshow 2008'de görülebilecek markalar. Autoshow, OICA fuarları arasında binek otomobillerin sergilendiği iki fuardan biri olma özelliği taşıyor. Diğer fuarlarda otomotiv yan sanayi, ticari araçlar, garaj ekipmanları, motosiklet gibi özel bölümler de yer alıyor. 2006'da 11'incisi gerçekleştirilen Autoshow'u 622 bin kişi ziyaret etmiş, fuar sadece binek otomobillerin sergilendiği fuarlar arasında 110 bin metrakere ile ilk sırada yer almıştı.

Konsept otolar
BMW 3 serisi, BMW 7 serisi Nissan GT-R, Mini Cooper Works, , Dodge ourney; Subaru Impreza Sedan ve Subaru Forester; Volvo XC 60, Skoda Superb, Peugeot 407 ve 407 Coupe, Renault Laguna Coupe, yeni Renault Symbol, Ing Renault F1Team R28, Dacia Sandero, Logan Sedan MVC, Toyota Avensis ve Toyota Prius, Opel Insigna, Chevrolet Cruze İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde tanıtılacacak modeller arasında bulunuyor. Fuarda, Türk pazarına giriş yapacak yeni modeller ve satışı yapılan mevcut modellerin yanı sıra konsept otomobiller de sergilenecek. Bu konseptler arasında Renault Megane Concept, Land Rover LRX, Gelly CD Coupe, Peugeot 308 RC Z gibi modeller de bulunuyor.