kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

"Hain saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır"

Giriş Saati : 04.10.2008 12:03
Güncelleme : 04.10.2008 18:48
Yeni Haber
TBMM Başkanı Köksal Toptan, 15 askerin şehit olmasından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, ''Devletimizin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu hain saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır. Hükümetimize ve kahraman ordumuza güvenimiz tamdır'' dedi.

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

TBMM Başkanı Toptan, Hakkari Şemdinli'de teröristlerin Aktütün Jandarma Sınır Bölüğü'ne düzenlediği silahlı saldırıda 15 askerin şehit olması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'a başsağlığı mesajı gönderdi. Toptan, mesajında şunları kaydetti:

''Kanlı terör örgütünün Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Jandarma Sınır Bölüğü'ne yönelik düzenlediği hain saldırıda 1 astsubay, 6 uzman erbaş, 8 erbaş ve er olmak üzere 15 güvenlik görevlisinin şehit olmasından derin üzüntü duydum.

Yüreğimizde büyük yaralar açan bu saldırılar, terörle mücadele konusundaki kararlılığımızı daha da arttırmaktadır.
Devletimizin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu hain saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır. Hükümetimize ve kahraman ordumuza güvenimiz tamdır.
Teröristlere hak ettikleri cevabın en sert şekilde verileceğinden kuşkumuz yoktur.

Devletimizin ve milletimizin güvenliği, bağımsızlığı ve özgürlüğü uğruna şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, şahsınızda ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve büyük Türk Milletine başsağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimize de acil şifalar temenni ediyorum.''