kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Ekim 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Ralph Lauren

Kendime güvenimi Ralph Lauren'e borçluyum

01.10.2008
Laetitia Casta, Ralph Lauren'in yeni parfümü Notorious'ın yüzü oldu. Ünlü model, Harper's Bazaar dergisine Ralph Lauren'le tanışma öyküsünü anlattı.....
Moda dünyasının dev markalarından Ralph Lauren, yeni parfümü Notorious'ı piyasaya çıkardı. Sinemanın altın yıllarındaki gizemli ve seksi kadınlardan ilham alarak yaratılan parfümün yüzü de ünlü model Laetitia Casta oldu. Güzelliğiyle herkesin başını döndüren Casta, parfümün New York'ta Gremercy Park Oteli'nde yapılan tanıtımında Harper's Bazaar dergisine konuştu:

* Notorius'ın yüzü olarak seçilmek nasıl bir duygu?
Gerçekten çok mutluyum. Modayı çok takip eden bir kadın değilim. Sadece kendim gibi olmaya çalışıyorum ve bence bu, parfümün konseptiyle özdeşleşen bir şey.

* Parfümün ismi 'şöhretli', 'ünlü' anlamına geliyor. Peki, sizin için bu kavrama uyan isimler kimler?
Grace Kelly, Sophia Lauren, Isabella Rossellini ve Nastassia Kinski inanılmaz kadınlar. Kendilerine karşı dürüstler, güçlü, cesur ama aynı zamanda da kırılganlar.

BAHARATLI KOKULARI SEVERİM
* Bu yeni parfüm hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bence 'Notorious' çok özel bir koku. Parfümü ilk kokladığımda çok mutlu oldum. Çünkü gerçekten kullanabileceğim bir koku olduğunu ve parfümün yüzü olabileceğimi düşündüm. Eğer hoşlanmasaydım teklifi kabul etmezdim sanırım. Notorious'ı gerçekten çok seviyorum. Biberi çok severim. Şekerli değil, daha çok baharatlı ve oryantal bir koku. Ve son derece seksi. Bu parfüm son derece kadınsı ve insanda ufak bir skandal yaratma isteği uyandırıyor.

* Ralph Lauren'le çok eskiden beri tanışıyorsunuz...
Evet. Onunla tanıştığımda 16 yaşındaydım. Son derece nazik biri. Bana o kadar iyi davranmıştı ki, kendimi ona çok yakın hissetmiştim. O, bendeki potansiyeli fark eden ilk insanlardan biridir. Bende çok şey gördü. O zamanlar kendime güvenim yoktu ve bana zarif komplimanlarda bulunmuştu.

* Genç yaşta anne oldunuz. Şöhretle annelik arasında nasıl bir denge oluşturdunuz?
Sahtene ve Orlando'ya sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Aslında şöhret insanı olmadığı birine dönüştürebilir. Ama sanırım yakın aile bağlarına sahip olmam ve çocukluğumu geçirdiğim o orman evi sayesinde ayakları yere basan biri olmayı başardım.

* Çok küçük yaşta bir anda tüm dünyada tanınan bir model olmuştunuz...
Evet, sadece 15 yaşındaydım ve dünyanın en ünlü fotoğrafçılarıyla çalışıyordum. 17 yaşında en ünlü moda dergilerinin kapağındaydım. Ama hayatımın en önemli dönüm noktası, 1999'da rol aldığım 'Asterix' filmiydi. Çünkü oyunculuğa aşık olmuştum. Şimdi de Paris'teki Madeleine Tiyatrosu'nda bir oyunda rol alıyorum. Yakında da Serge Gainsbourg'un yaşamını anlatan bir filme başlayacağım, bu konuda çok heyecanlıyım.
Haberin fotoğrafları