kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Ekim 2008, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ayaküstü sorgu sual: Deniz Seki!

Bu çarşamba 'sorgu sual' günü bayrama denk gelince Kıbrıs''ta sahne alan Deniz Seki'yi aradım. Sorularımı hızlı hızlı cevapladı bakın neler anlattı:

* Aloo! İyi bayramlar Deniz Hanım! Bayramınız nasıl geçiyor?
İyi geçiyor. Bu bayram annemi de yanıma aldım Kıbrıs'a konsere geldim. İnşallah bayramın üçüncü günü İstanbul'a döneceğiz.

* Sizin için bayram ne demek?
Eskiden bayramın adı gibi olan bayram artık günümüzde herkesin tatili anlamına gelen günler. Benim içinse sadece şarkı söylediğim günler. Maalesef artık benim için bayram pek bir şey ifade etmiyor. Adı klasik, anlamı tatil oldu.

* Peki siz bayramlarda herkesin yaptığı neyi yapmaz mısınız?
Çok çikolata yemek, el öpmek, aile ziyaretlerine gitmek, mesaj çekmek... Asla bayram tebriği SMS'i atmam! Ve mesajla bayram, kandil ya da başka bir şey kutlayanlara da cevap vermem! Ben özel günlerde telefonla mesaj çekmenin hiçbir özelliğinin olmadığını düşünüyorum ve çok değersiz buluyorum. Benim diğerinden ne farkım var? Yazıyorlar bir bayram mesajı, herkese aynı mesajı gönderiyorlar. Hiç sevmiyorum.

KEŞKE METROYA BİNSEM
* Bize bir de bayram anısı anlatır mısınız?

Küçükken bir bayram bana kırmızı rugan ayakkabı almışlardı. Fakat o yıl kardeşime hediye alınmadığı için, kardeşim kıskançlıktan ayakkabılarımı buzluğa saklamış. Ben de bütün bayram ayakkabıları arayıp ağlamıştım... Tabii buzdolabından çıkan ayakkabıları bir daha da giyemedim.

* Peki metro jetonu ne kadar?
Bilmiyorum ki keşke bilsem, keşke metroya binsem...

* Eee binin, kim tutuyor ki sizi?
Evet, bir kere keyif için binebilirim ama her gün binemem, alışkanlık haline getiremem. Ben bir starım diye değil, kolay bir hayat yaşamıyorum... Bazı şeyler olmuyor. Mesela vapura binmeyi de özledim...

* Keşke bu şarkıyı ben yazsaydım dediğiniz şarkı hangisidir?
Enbe Orkestrası ve Mustafa Ceceli'nin söylediği 'Unutamam' ve Rafet El Roman'ın son şarkısı 'Aşk-ı Virane' bu günlerde keşke ben yazsaydım diye düşündüğüm iki şarkı.

POLİS MİYİM NE BASKINI?
* Giyiminiz çok eleştiriliyor. Sizce bugüne kadar yaptığınız en büyük moda yanlışı neydi?

Hiç öyle bir yanlışım yok! Giydiğim her şeyi aynaya bakarak giyerim ben. Rüküşsem de içimden o geliyordur. İnsanın her gün içi çok şık olmuyor ki dışı da şık olsun. Her şey ruh halime bağlı.

* Bugünlerde aynaya baktığınızda karşınızda nasıl bir kadın var?
Her zaman farklı. Bazen çok beğeniyorum, bazen de 'Amaaan' diyorum.

* Peki son soru: Esra- Ceyda Kardeşler Hüsnü Şenlendirici'yle çalışırlarken sizin stüdyoyu bastığınızı söylediler. Gerçekten stüdyo bastınız mı?
Ayşeciğim, yok öyle bir şey! Ben polis miyim? Ne baskını? Allah aşkına, kim neyi basmış? Saçmalıklar bunlar. Uydurmasyon, döleşanson, rölasyon. (Kahkahalarla gülüyoruz)