kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Pet Taksi 7x24'ten evcil hayvanlara ulaşım hizmeti

ZEYNEP GÜLER CEYLAN - GÜNAYDIN
25.09.2008
Evcil hayvanlar da artık sahipleriyle taksiye binecek. Yedi gün 24 saat hizmet veren 'Pet Taksi 7x24' ile kedi, köpek hatta evcil maymunlar, İstanbul içinde kolaylıkla seyahat edebilecek..
Günümüzde evcil hayvan sahiplerinin yaşadığı en önemli sorunların başında şehir içi ulaşım geliyor. Kimi evcil hayvan sahipleri vakitsizlikten veteriner kontrollerine gidemezken, kimileri de arabaları olmadığı için hayvanlarıyla birlikte şehir içinde gezmenin keyfini tadamıyor. İşte bu noktada Pet Taksi 7x24 devreye giriyor. Haftanın yedi günü 24 saat İstanbul içinde hizmet veren Pet Taksi 7x24 ile evcil hayvanlar sahipleriyle birlikte seyahat edebiliyor.

ALTI ADET ARACIMIZ VAR
Aktif İleti grubunun bir firması olan Hizmet 7x24'e bağlı olarak çalışan Pet Taksi 7x24, evcil hayvanlar için sağladığı güvenli ve rahat ulaşım imkanlarıyla dikkat çekiyor. Hizmet 7x24'ün genel müdürü Timur Sert, pet taksi fikrinin yakın bir dostları olan Mehmet Taşkıranoğlu'na ait olduğunu söylüyor ve şöyle devam ediyor: "Pet taksi altı aydır bizimle beraber. Mehmet Bey (Taşkınoğlu), bu işe başta hobi amaçlı başlamış. Önce Anadolu yakasında tek arabayla kısıtlı imkanlarla bu servisi yaparken, sonra taleplerin artmasıyla birlikte bizimle iletişime geçti. Biz de kendisiyle sözleşme yaptık ve Pet Taksi 7x24'ün haklarının yedi senelik sahibi olduk." Üçü Avrupa, üçü de Anadolu yakasında hizmet veren cam paravanlı arabalar GPS sistemiyle dakika dakika takip ediliyor. Hizmet bir web sitesi ve call center sistemi ile çalışıyor. Taksiyi çağırmak isteyenler www.hizmet7x24.com.tr veya 444 7 724 numaralı telefonla randevu alabiliyor.
Haberin fotoğrafları