kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Neler neler gördük, duyduk

* En annesinin oğlu: Tamam tamam! Bergüzar Korel'le ayrılığını annesine söyleyemeyen Tan Sağtürk de var ama ben kanaatten İlker İnanoğlu'nu seçiyorum. Bir röportajında yeni sevgilisini anlatırken şöyle deyivermiş İnanoğlu: "Kız arkadaşım 20'li yaşlarda, çok zarif, güzel. En önemlisi anneciğime layık birisi." Oyyy! Oyyy! Sanki kız annesinin sevgilisi. Tövbeee!
* En deli kız: 'Hadi Deli Oğlan' şarkısıyla müzik listelerine giren Hadise! Ne demiş? "Aşk beni kandıramaz, şu an kariyerim daha önemli" demiş. Yazarınız da cevap vermiş "Üç vakte kadar aşık olunca görürüz hadiseleri Hadise Hanım."
* En kötü imaj: Tabii ki Murat Boz'un sandaletli yeni imajı. Üstelik kız arkadaşı yapmış. Kimse Murat Boz'a sandalet ve erkeğin çok kötü bir ikili olduğunu söylemedi mi? Hem dışarısı yağmur; üşütür maazallah.
* En gururlu: Bremen Müzik Festivali'nde 'Müzik Festivali Ödülü'nü alan piyanistimiz Fazıl Say... Kendisiyle gurur duyuyor tebriklerden bir demet sunuyoruz.
* En teselli sözü: Bergüzar Korel'in Tan Sağtürk'e ayrılırken "Sen mükemmel bir erkeksin" demesi... Sağtürk de maaşallah övünmelere doyamadı bu sözle. İyi de madem mükemmelsin, kız niye gitti be usta?
* En suyu çıkanı: Daha Altın Portakal başlamadan buyurun size ilk tartışma. Festival ön jüri üyesi Atilla Dorsay, 'Son Cellat' filmi için "Film kötü ama Kadir İnanır iyi oynadığı için adaylar arasına aldık" demiş. Bu da güzelmiş ve anında filmin yönetmeni Dorsay'a ateş püskürüvermiş, ortam gerilmiş. Bir Altın Portakalımız var, onun da sıktık sıktık suyunu çıkarttık çok şükür. Süper! Bergüzar Korel