kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
13 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Alişan diyorum hep Ali Şen anlıyorlar

11.09.2008
* Belli bir yaşa kadar Serkan olarak yaşadıktan sonra birden Alişan ismini aldınız. 'Niye kendi ismimle çıkmadım' diye düşündünüz mü hiç?
O zaman rahmetli Hilmi (Topaloğlu) Abi "Serkan popçu ismi" dedi. O zamanlar çok takıktı insanlar böyle şeylere. Bize söylenen bir sürü şey vardı; kız arkadaşınız varsa söylemeyeceksin, evlenmek asla yok, ya bu işi yapacaksın ya evleneceksin denirdi. Biz de düşündük taşındık sonunda dayımın adı olan Alişan'ı seçtik. Hatta ben uzun süre oturup Alişan diye imza çalıştım. Kasetlerim olacak, hayranlarıma imza dağıtacağım ya...

* Serkan diye çağırdıklarında dönüp bakıyor musunuz?
Ailem beni hâlâ Serkan diye çağırır.

* Kız arkadaşlarınız ne diyor?
Onlar Alişan diyor. Beni önceden tanıyan; liseden, üniversiteden arkadaşlarım Serkan diye hitap ediyor ama. Bir de ben bir yeri arayıp, 'Ben Alişan' deyince genelde Ali Şen diye anlıyorlar. Hatta randevu alıp bir yere gittiğim zaman beni karşılarında görünce çok şaşırıyorlar. 'Sizin randevunuz yoktu' diyorlar. 'Kimin var?' diye sorunca, 'Ali Şen'in diyorlar.

AKILLANDIM
* Sizin yumuşak karnınız olduğunu düşünüyorum. Nedir bu?
Benim yumuşak karnım, maalesef bu işi hiçbir zaman profesyonelce yapamamam. Beni her arayan buldu, benim telefonum herkeste var. Ben de her şeyi açık açık söyleyince maalesef böyle oldu. Ama demek ki bunu yapmamak lazımmış. Tabii bu eskiden böyle değildi, çünkü haber değerim yoktu. Bu son iki-üç senedir herkes istediğini yazmaya başladı. Ama artık akıllandım, artık yalan yazan herkes karşısında kanuni hakkımı arayacağım.