kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
12 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Evin kızı Fatoş

Ustalara genç oyuncular eşlik ediyor

11.09.2008
Ayfer Dönmez: Kalabalık ailenin zevkini yaşıyorum!
Adını 'Hatırla Sevgili' dizisinde canlandırdığı 'Işık' karakteri ile duyuran Ayfer Dönmez, bu dizide ailenin kızı 'Fatoş'u canlandırıyor. Rolüne 'Gurbet Kuşları'nın Halit Refiğ tarafından sinemaya uyarlanan versiyonunu izleyerek hazırlandığını belirten Dönmez, ekliyor: "Filmdeki sosyo-kültürel yapı, zamanımıza göre çok farklı. Dizide 4 kardeşiz. Ben, kalabalık bir aileye sahip olmanın zevkini dizide yaşıyorum. Aramızda çok büyük bir sevgi var. Biri hayatımı zorlaştıran, biri benimle iyi anlaşan iki ağabeyim var. Ayrıca, çok farklı bir bağ kurduğum bir de ikizim var."

Melih Görgün: Hayallerimizden hiç vazgeçmemeliyiz!
Dizide ailenin haylaz ve süslü büyük oğlu 'Selim'i canlandıran ve aynı zamanda dizinin jenerik müziklerini de hazırlayan ünlü şarkıcı Melih Görgün, duygularını şu sözlerle dile getiriyor: "Hayal kurmadan hiçbir şey gerçekleşmez. Ben ilk albümümün kapağına da, 'Gerçekleri hayaller ve rüyalar oluşturur. Hayallerimize inanmaktan hiç vazgeçmemeliyiz' yazmıştım. 'Gurbet Kuşları' da çok büyük hayallerle İstanbul'a geliyor. Hikayeleri, kurdukları bu hayallerle başlıyor. Kısacası hayal kurmadan hiçbir şey gerçek olmaz. Gerçekleri oluşturan hayallerdir."

Kerem Coragil: Herkes kendi rüyasının peşine düşüyor
Dizide evin ikiz çocuklarından 'Kemal'i canlandıran Kerem Corogil, rolüyle ilgili şunları söylüyor: "Ben ailenin en ufak oğlunu canlandırıyorum. Önce ailede benim üniversiteyi kazanmamla başlayan bir göç olduğunu düşünüyorum. Ama sonra herkesin kendi hayallerinin peşinden gittiğini anlıyorum. Bu hayallerin sonunun nereye gittiğini ise, hep birlikte izleyeceğiz."

Doruk Şenyazar: Aşkımla babamın arasında kalıyorum
'Gurbet Kuşları'yla ilk dizi deneyimini yaşayacak olan Doruk Şenyazar, Eskişehir Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu. Dizide ailenin düşmanı olan belediye başkanının 'Önder' adındaki oğlunu canlandıran Şenyazar, ayrıca ailenin kızı Fatoş'la aşk yaşıyor. Genç oyuncu, "Benim canlandırdığım 'Önder' babasından çok korkan bir insan ve bu yüzden kendinden çok büyük ödünler verebiliyor. Kaş yapayım derken göz çıkartan bir çocuk. Aslında hiçbir kötü niyeti yok ve tek derdi; sevdiği kızı geri almak" diye konuşuyor.

Sertan Musellim: Herkes doğduğu yerde doyamıyor!
Dizide Fatoş'a gizliden gizliye aşk duyan 'Mehmet' karakterini canlandıran Sertan Müsellim; Ankara Dil Tarih Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu. İlk kez bir dizi için kamera karşısına geçecek olan genç oyuncu, şöyle konuşuyor: "İnsanlar doğdukları yerde doyamıyorlarsa göç etmek zorunda kalıyorlar. Göç; bir ailenin ferdi olarak düşündüğünüz zaman tamamen bir hayat değiştirmek anlamına geliyor. Yeni hayatta nelerin değişeceğini bilmemek ise; ailenin o güvenli yapısını sarsıntıya uğratıyor."
Haberin fotoğrafları