kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
12 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Ben yazdıklarımı uyguladım, mutluyum

11.09.2008
* Evrendeki her şeyin bir dili var, sadece onu fark etmek gerekiyor. Bir şalter var. İşte onu açtığınızda her şeyi fark edebileceksiniz.
* Bence son senelerde çok fazla bilinç açılımı oldu ve insanlar kendi enerjilerinin farkında olmaya açık. Mesela kelimeleri kullanırken negatif olmamaya özen gösteriyoruz. Halbuki 20 sene önce böyle şeyler yoktu.
* Kullandığınız bir ürünü fark ederek ve anlayarak kullandığınızda, o ürünün size vereceği fayda çok daha yüksek bir noktaya geliyor. Suyu düşünerek içtiğinizde su size direkt şifa verir, renkleri düşünerek giydiğinizde o rengin size birebir etki yaptığı bir gerçektir.
* Ben bu kitapta yazdıklarımı uyguladım ve anormal mutlu oldum. Elbette çok ağır şeyler yaşadım, hayatımda zor günler oldu... Sadece inancımızdan, sabrımızdan, dileklerimizden, kendi enerjimizden vazgeçmeden yaşamaya gönül vermedim. Asla hiçbir şeye isyan etmedim. Her yaşadığım şeyin mutlaka bana bir şey öğreteceğine inandım.
* Hayatın içinde sürekli bir kaos var ve sürekli bir para koşuşturması var, hep hüzün ve hüsran var... Sadece çok basit yollarla fark etme kapılarını açıp, daha mutlu da yaşabiliriz demek istiyorum ben bu kitapta. Ne kadar istersek, o değişimi kendimiz yaratabiliyoruz ve mavi ışık enerjisi de buna aracı oluyor.