kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
11 Eylül 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Fırat'tan benzetmeler

ANKARA
11.09.2008
Aydın Doğan ve Deniz Baykal arasındaki ilişkiyi 'şıracı-bozacı' diye niteleyerek, "Aralarında sen beni koru, bende seni korurum anlaşması mı var" diye soran Fırat, Devlet Bahçeli için de "Şıracı ile bozacının dolmuşuna biniyor" dedi..
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, Aydın Doğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi topa tuttu. Fırat, Doğan ve Baykal arasındaki ilişkiyi 'şıracı-bozacı' diye niteleyerek, "Aralarında sen beni koru, bende seni korurum anlaşması mı var" diye sordu. Fırat, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ise Doğan- Baykal ikilisinin dolmuşuna binmekle eleştirdi. Fırat, dün AK Partisi genel merkezinde yaptığı basın toplantısında Deniz Feneri ile ilgili yayınların hukuk tanımaz boyutlara geldiğini söyledi. Fırat, Başbakan Erdoğan ve eşinin mal beyanını internette açık ve şeffaf olarak yayınlamasına karşın, Baykal'ın 2 yıldır eşinin mal beyanını tam olarak açıklayamadığını, Aydın Doğan medyasının da Baykal'a 'Neden eksik açıkladın?' diye soramadığını söyledi. Fırat, Baykal'ın Antalya'da imar tadilatı yaptırarak, trilyonlarca değerinde rant sağlanan tarlasının da yine Doğan Medyası tarafından irdelenmemesine dikkat çekti. Fırat, şöyle dedi: "Baykal, işe kendi mal varlığını açıklayarak başlasın, Antalya'daki tarlasına imar rantı sağlandı mı, sağlanmadı mı. Kendi hesabını veremeyen, başkasından nasıl hesap soracak."

BAHÇELİ'YE YÜKLENDİ
Fırat, Erdoğan ile Aydın Doğan arasında yaşanan kavgada Başbakan'ı sert bir dille eleştiren MHP lideri Devlet Bahçeli'yi de topa tuttu. Bahçeli'nin tutumunu anlamakta güçlük çektiklerini belirten Fırat, "Bahçeli şıracı ile bozacının dolmuşuna biniyor. Patronlarla paslaşarak milliyetçilik yapılmaz" dedi.