kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
4 Eylül 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Emekli generaller memnun

Giriş Saati : 04.09.2008 00:13
Tuncer Kılınç: (Emekli Orgeneral. Eski MGK Genel Sekreteri): Herhalde yeni komuta heyetinin konuya gösterdiği ilgi ve vefası. Hukuka duyulan saygı ve etkileme amacının sözkonusu olmadığı da belirtiliyor. Bu ziyaret moral olmuştur. Bunların daha hoşgörüyle karşılanması gerektiği kanaatindeyim.

Necati Özgen (Emekli Orgeneral): Ben de ziyaret etmek istedim. 'Yasak' dendi. Galip Mendi Garnizon Komutanı, Kandıra bölgesi ona bağlı. Gidebilir. Gayet normal... Korgeneral gitmiş kendi bölgesinde iki eski komutanı ziyaret etmiş. Gayet güzel. Tutum değişikliği filan gibi değerlendirmelere gerek yok.

Erol Özkasnak (Emekli Tümgeneral): Geç kalınmış bir ziyaret. Daha önce yapılmalıydı. Ama her yiğidin ayrı bir yoğurt yiyişi var. Orgeneral Başbuğ ile Orgeneral Tolon devre arkadaşları. Kara Harp Okulu'nun aynı dönem mezunları. TSK'da devre arkadaşlığı çok önemlidir. Ziyaret aynı zamanda Org Başbuğ'un devre arkadaşına bir jestidir.

Armağan Kuloğlu (Emekli Tümgeneral): Bu ahde vefadır. Ahde vefa TSK içinde çok önemlidir. Emekli komutanlar da bu konuda biraz hassastır. Neden bugüne kadar yapılmadı? Giden genelkurmay başkanı döneminde belki durum müsait değildi, belki şimdikiyle görüşleri arasında fark var.