kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
2 Eylül 2008, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Kabala Merkezi çıkışında görüntülenen Madonna'nın şiş gözleri, çökmüş yanakları dikkat çekti.

Madonna tanınmayacak halde!

Güncelleme : 02.09.2008 10:28
Şu sıralar 'Sticky&Sweet' adını verdiği turnesine devam eden ünlü şarkıcı Madonna'yı görenler gözlerine inanamıyor. Son günlerde çok yorulan ünlü şarkıcı, bitkin yüzüyle görenleri şaşırtıyor..
Her zaman genç ve bakımlı haliyle boy gösteren ünlü şarkıcı Madonna, geçtiğimiz günlerde New York'ta çekilen bir fotoğrafıyla hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. New York'ta Kabala Merkezi çıkışında görüntülenen ünlü şarkıcının makyajsız, bitkin yüzü ve bakımsız saçları görenleri şaşırttı.

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇOK FAZLA KİLO VERDİ
Son günlerde 'Sticky&Sweet' adlı turnesi nedeniyle oldukça yoğun günler geçiren seksi yıldızın yakın çevresi, "Kendisine çok fazla yükleniyor. Ne kadar enerjik olursa olsun. Sonuçta 50 yaşında bir kadın. Daha dikkatli davranmalı" şeklinde konuşuyor. Bir hayli kilo verdiği de gözlenen Madonna'nın son aylarda özel hayatında yaşadığı zorlu günler nedeniyle kendisine eskisi kadar özen göstermediği söyleniyor.

KABALA YERİNE DOKTOR
Eşi Guy Ritchie'yle boşanmanın eşiğinden dönen ünlü şarkıcı, şu sıralar sadece işine odaklanmışa benziyor. Doktorları ise turnesinin ABD ayağını tamamladıktan sonra Avrupa'ya geçmeyi planlayan Madonna'yı, dinlenmesi konusunda uyarıyor. "Boşanma veya benzeri sorunlarda kişiler yoğun stres altına girerler, bu da onların fiziksel görüntüsüne de yansır" diyen uzmanlar, ünlü yıldızın sürekli Kabala Merkezi'ni ziyaret etmesi yerine bir psikiyatrı görmesi gerektiğini düşünüyor.
Haberin fotoğrafları