kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
2 Eylül 2008, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
RekReklam yıldızlığına Turkcell'in Raga Oktay'lı 'Selocan' serisi ile başlayıp, geçtiğimiz kış beyaz eşya reklamlarında yer alan Gülse Birsel; bu sezon da 'Nazan Tenretnioğlu' karakterine bürünecek.

Lise öğretmeni Gülse ve yemekçi eşi Özkan

GÜNAYDIN
Güncelleme : 02.09.2008 10:04
'Avrupa Yakası'nın yaratıcısı Gülse Birsel ile MFÖ'nün 'Ö'sü Özkan Uğur TTNET'in yeni reklam yıldızları oldu. 'Evlilik fotoğrafları' billboard'ları süsleyen iki ünlüye Tenretnioğlu soyadı verildi..
Geçtiğimiz yıllarda Mazhar Alanson ile eşi Biricik Suden'in rol aldığı TTNET reklamları için yeni bir ikili yaratıldı. TTNET kampanyası için biraraya gelen Gülse Birsel, 'Nazan Tenretnioğlu' imajına bürünürken; Özkan Uğur da 'İzzet Tenretnioğlu' olarak yanında boy gösteriyor. İki ünlünün karakterleri şu özellikleri taşıyor:

*GÜLSE BİRSEL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Beş yıllık evliler
* Nazan: 37-38 yaşlarında bir lise öğretmenidir. Asıl branşı felsefedir ama İngilizce öğretmenliği yapmaktadır. Kendisini 'ideal kadın, kusursuz kişilik' olarak tanımlar. Sık sık 5 yıllık kocası İzzet'e 'Sen benim gibi hanım kadını gugılda bile bulamazsın' der. Hep dikkati çekmek, beğenilmek, övülmek ister. Türkiye aşığı ve internet tutkunudur.

* İzzet: 48-50 yaşlarındadır. İş yerlerine yemek servisi yapan bir sanayi mutfağı işletmecisidir. Kendisini çok başarılı bulur. Karısı 'Nazan'a kendi koyduğu 'Pancar' takma adıyla hitap etmekten hoşlanır. Karısının hiç hoşlanmadığı bu adı, en sevdiği yiyecek olan pancardan esinlenerek; 'sevgisini dile getirmek' için koyduğunu söyler.
Haberin fotoğrafları