kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
2 Eylül 2008, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Çekirdek, kestane ve fındığı sık tüketin!

Giriş Saati : 31.08.2008 18:46
Nevşah Fidan, mümkün olduğunca sık tüketilmesi gereken besinleri şöyle sıralıyor:
* Alkali su.
* Deniz tuzu.
* Doğal baharatlar.
* Limon, greyfurt, Hindistan cevizi ve vişne başta olmak üzere bazı meyveler.
* Zeytinyağı, Hindistan cevizi yağı, keten tohumu yağı ve tüm doğal yağlar.
* Anne sütü ve keçi sütü.
* Badem, kestane, fındık ve ceviz.
* Şekerpancarı, turp, zencefil ve havuç.
* Kabak çekirdeği, ayçiçeği çekirdeği, keten, susam, rezene, kimyon.
* Yeşil yapraklı sebzeler, salatalık, soya filizi, brokoli, lahana ve maydanoz.