kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Maçtan notlar...

Yeni Haber
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun rövanşında FK Partizan ile yapacakları maçta, sakatlıklar nedeniyle takım kadrosunda zorunlu değişiklikler yaptı.

*MAÇTAN KARELER İÇİN TIKLAYINIZ...

Sarı-lacivertli ekibin dün akşam yaptığı antrenmandan sonra baldırında ağrı oluşan ve bu nedenle kadrodan çıkarılan Emre'nin yerine Semih, Sırp ekip karşısında ilk 11'de yer aldı.

Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda ve 3. ön eleme turunun ilk maçında ilk 11'lerde yer bulan Selçuk, sakatlığı nedeniyle 3. ön eleme turu rövanşında takımdaki yerini alamadı.

Sarı-lacivertli ekibin savunma oyuncusu Edu da sakatlığı nedeniyle kadroda yer almazken, bu futbolcunun yerinde savunmada Yasin'e görev verildi.

Fenerbahçe'nin 2. ön eleme turu rövanşında MTK ve ardından FK Partizan ile yapılan ilk maçta sarı kart gören Burak, cezası nedeniyle Sırp ekiple yapılan rövanş maçında takımda yer almadı.

Turkcell Süper Lig'de tek forvetle çıktığı ilk maçında deplasmanda Gaziantepspor'a 1-0 yenilen sarı-lacivertli ekip, FK Partizan karşısında çift forvetle mücadele etti.

FK PARTİZAN'DA 4 YENİ İSİM

Sırbistan ekibi, Fenerbahçe ile yaptığı ilk maçta çeşitli nedenlerle oynamadığı 4 futbolcusunu rövanş mücadelesinde sahaya sürdü.

Fejsa, Antonelo, Moreira ve Tosic, ilk maçta forma giymeyip rövanşta yer alan futbolcular oldu.

''TEK KİMLİK FENERBAHÇE'' PANKARTI

Fenerbahçe Kulübü'nün stattaki bütün tribünlere astığı ''Tek kimlik Fenerbahçe'' pankartı dikkat çekti.

Sarı-lacivertli kulüp, ikinci ön eleme turunun ilk maçında Macaristan'ın MTK Budapeşte takımıyla Kadıköy'de yapılan mücadelede, maraton üst tribünde yaşanan olaylar nedeniyle bir taraftar oluşumuna tepki amacıyla yayınladığı açıklamada da ''Tek kimlik Fenerbahçeliliktir'' başlığını kullanmıştı.

GUIZA, HAKEMLERLE SOHBET ETTİ

Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Guiza, maç öncesinde, atmosferi ve zemini incelemek için sahaya çıkan ve vatandaşı olan maçın hakemleriyle bir süre sohbet etti.

İspanyol futbolcu, Manuel Mejuto Gonzalez, yardımcıları ve 4. hakemle yaptığı sohbetin ardından, sahada bulunan bir FK Partizanlı futbolcuyla konuştu. Guiza, daha sonra yedek kulübesinin arkasındaki tribünde bulunan kimi taraftarların çağrısı üzerine yanlarına giderek forma imzaladı.

FK PARTIZAN'I TARAFTARI YALNIZ BIRAKMADI

Sırbistan temsilcisini İstanbul'da Fenerbahçe karşısında taraftarları yalnız bırakmadı.

Karşılaşmayı misafir seyirci tribününden yaklaşık 300 Sırp taraftar takip ederken, taraftarlar bulundukları tribünün parmaklılarını takımlarının bayraklarıyla donattı. Tribününde Sırbistan bayrağı da açıldığı görüldü.

Karşılaşmayı, Sırp kulübünün davetlisi bir grup taraftar da Fenerium alt tribünden izledi.

Maçı, Fenerium alt tribünden izleyen taraftar grubu, stat dışında FK Partizan bayrağı açınca, Fenerbahçeli taraftarlar tepki olarak sarı-lacivert bayrağın yanı sıra bağımsızlık öncesi Kosova'nın kullandığı bayrağı açtı.

NOTLAR

-Migros kale arkası tribününde bulunan taraftar grubu, FK Partizan taraftarlarına yönelik ''Kosova'' şeklinde tempo tutarak tepki gösterdi.

-Migros kale arkası tribünde iki takım taraftarları arasında güvenlik için tribünün bir bölümü boş bırakılırken, bu bölümdeki Fenerbahçeli taraftarlar, zaman zaman rakip takım taraftarına doğru Türk bayrağı açtı.

-Telsim kale arkası tribünlerinde dağıtılan bayraklar, maç öncesi taraftarlarca dalgalandırılarak renkli görüntüler oluşturuldu.
20:45
Steaua Bükreş- Galatasaray
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş maçı (D Spor)
21:00
Fenerbahçe- Partizan
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş maçı (Futbol Smart)
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray 4  
  Denizli 1  
 Hacettepe 1  
  Bursa 2  
 İ.B.B. Spor 0  
  Eskişehir 0  
 Sivas 0  
  Kayseri 0  
 Gaziantep 1  
  Fenerbahçe 0  
 Trabzon 2  
  Ankaraspor 0  
 Konya 3  
  Ankaragücü 2  
 G.Birliği 1  
  Kocaeli 1  
 Antalya 2  
  Beşiktaş 3  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00