kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HIRSIYLA PARMAK ISIRTIYOR.... Trabzonspor'un yeni yıldızı Song, yaşına rağmen gençlere parmak ısırtacak kadar hırslı. 32 yaşındaki Kamerunlu futbolcu, çalışma azmi, disiplini ve istikrarıyla teknik heyetten de tam not alıyor.

Song'un hedefi zirve

CEVAT KOL - Trabzon
Trabzonspor'un tecrübeli futbolcusu Rigobert Song, Ankaraspor galibiyetiyle başladıkları sezon için iddialı konuştu: "Amacımız taraftarlarımıza yıllardır özlemini çektikleri şeyi armağan etmek."..
İLİŞKİLİ HABERLER
Song'un hedefi zirve
Trabzonspor'un tecrübeli defans oyuncusu Rigobert Song, Ankaraspor maçında aldıkları galibiyetin daha başlangıç olduğunu ve gelecek haftalarda çok daha iyi futbolla maçlarını kazancaklarını söyledi. Çok iyi bir takım olduklarını belirten Kamerunlu futbolcu, "Önümüzde Ankaragücü maçı var. Onları da yenip galibiyet serisinin başlangıcını yapmak istiyoruz" diye konuştu. Bordo-mavili kulübün, teknik direktör olarak göreve gelen Ersun Yanal ile önemli bir atılım yaptığını dile getiren Song, yapılan transferlere de övgü yağdırdı. Kamerunlu yıldız futbolcu, "20'nin üzerinde yeni isim transfer edilmiş, Ki bunların arasında ben de varım. Buna rağmen sezona çok iyi başladık. Çünkü yeni sezona hazırlık dönemini muhteşem geçirdik. Bunun neticesinde de sergilediğimiz futbolu her gün bir basamak daha yukarı çıkardık. Ve lige yaptığımız başlangıçla da rakiplerimizin bizi şampiyonluk yarışında gözardı edemeyeceklerini gösterdik" ifadelerini kullandı.

HEDEF ŞAMPİYONLUK
Sadri Şener başkanlığındaki yönetim kurulunu da öven Song, "Yapılan hiçbir transfer için kimse 'gereksiz, faydasız' diyemez. Hepsi tam isabet diyebilirim. Öyle bir kadro oluştu ki Trabzon'da, bu kadro kemikleşip gelecek yıllara, bizden sonrakilere kalacak şeklinde iddialı bir yorum yapabilirim. Umarım sezon sonunda Türkiye'de uzun yıllardır elde edilemeyen bir başarıyı elde ederek Trabzonspor'a şampiyonluk yaşatacağız ve yıllardır bunu bekleyen taraftarlarımıza bu gururu armağan edeceğiz" diye konuştu.

ÇOK DAHA İYİ OLACAĞIZ
Öte yandan Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener de, yeni bir takım olduklarını, ilerleyen haftalarda daha iyi futbol oynayacaklarını söyledi. Yener, "Ankaraspor maçında gerçek futbolumuzun yarısını ortaya koyduk. Ama ilerleyen haftalarda mutlaka çok çok daha iyi olacağız" dedi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın da aynı şeyleri söylediğini ifade eden Yener, "O da bu işin bilincinde. Onun için kimse herhangi bir karamsarlığa kapılmasın. Bizim ayaklarımız yere basıyor ve bunun bilincindeyiz. İlk haftalarda sürprizler de olabilirdi. Önemli olan bu dönemi kayıpsız geçirmek. Ankaraspor'u da yenerek galibiyetle başlamak önemliydi" değerlendirmesini yaptı.

GENÇLER 'EV'DE KALDI
Yener, Selçuk ve Gökhan gibi oyuncuların gol atmalarının hem kendilerine, hem de taraftara moral verdiğini kaydederek şöyle devam etti: "Transferlerimizin hepsinden memnunuz. Bu sene yaptığımız hiçbir transfer yanlışı yok. İsabetli transferler yaptık. İnşallah ilerleyen haftalarda performansları daha da artacaktır" dedi. Trabzonspor'da genç oyuncular Sami Büyüktopaç ve Eren Görür'ün Trabzonspor'un ara takımı Trabzon Karadenizspor'a verildiği, kaleci Yakup'un da Tony Sylva'nın durumuna göre bu takıma verileceği kaydedildi.
20:45
Steaua Bükreş- Galatasaray
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş maçı (D Spor)
21:00
Fenerbahçe- Partizan
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş maçı (Futbol Smart)
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray 4  
  Denizli 1  
 Hacettepe 1  
  Bursa 2  
 İ.B.B. Spor 0  
  Eskişehir 0  
 Sivas 0  
  Kayseri 0  
 Gaziantep 1  
  Fenerbahçe 0  
 Trabzon 2  
  Ankaraspor 0  
 Konya 3  
  Ankaragücü 2  
 G.Birliği 1  
  Kocaeli 1  
 Antalya 2  
  Beşiktaş 3  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00