kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Galatasaray'dan çekinmiyoruz"

Yeni Haber
Kayserispor Başkanı Recep Mamur, ''Daha güçlü bir kadro kurduk. Galatasaray'dan çekinmiyoruz, hedefimiz 3 puan'' dedi...
"Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Bulut ile yönetim kurulu üyeleri, Kadir Has Tesisleri'nde Kayserispor yönetimini ziyaret etti.

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Kayseri'de basının her zaman yakın desteğini gördük. Zaman zaman bazı eleştiriler olsa da biz her zaman basınla iyi ilişkiler içerisinde olmak isteriz. Basınla ilişkilerimizi daha iyi düzeye çıkartmak istiyoruz'' diye konuştu.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Bulut ise kulüp yönetimi ile basın arasında bazen iletişim eksikliği sorunu yaşandığını, ziyaretin de bu konuların aşılması için yapıldığını ifade etti.

Bulut, ''Kayserispor'un başarısından hepimiz onur duyuyoruz. Yeni sezonda Kayserispor'a başarılar diliyoruz. İletişim eksikliğinde yaşanan sorunların kısa sürede çözülmesini bekliyoruz'' dedi.

''GALATASARAY MAÇINDA HEDEF 3 PUAN''

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, bu hafta Galatasaray ile yapacakları maçtan 3 puan alınmasının hedeflendiğini kaydederek, şunları söyledi:

''Ligin ilk haftasında Sivasspor ile deplasmanda berabere kalarak 1 puan aldık. Sivasspor da, Kayserispor da geçen sezon çok başarılı oldu. İlk yarı daha üstün oynadık ama gol atamadık. Galatasaray'dan çekinmiyoruz, hedefimiz 3 puan. Bu maçta sakatlıklar nedeniyle bazı eksiklerimiz var ama genç kadromuzla 3 puan alacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Kayserispor, yeni sezonda geçen yıla göre daha başarılı sonuçlar alacak.''
20:45
Steaua Bükreş- Galatasaray
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş maçı (D Spor)
21:00
Fenerbahçe- Partizan
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş maçı (Futbol Smart)
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray 4  
  Denizli 1  
 Hacettepe 1  
  Bursa 2  
 İ.B.B. Spor 0  
  Eskişehir 0  
 Sivas 0  
  Kayseri 0  
 Gaziantep 1  
  Fenerbahçe 0  
 Trabzon 2  
  Ankaraspor 0  
 Konya 3  
  Ankaragücü 2  
 G.Birliği 1  
  Kocaeli 1  
 Antalya 2  
  Beşiktaş 3  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00