kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Trenin altında bir haftada ikinci ölüm

Barış SÖZAL SABAH
İstanbul'da, kimliği belirlenemeyen 16 yaşlarında bir genç, trenin altında kalarak yaşamını yitirdi. Makinistin ifadesinden hareketle, intihar ihtimali değerlendiriliyor..
Tren istasyonlarında son zamanlarda meydana gelen facialara bir yenisi daha eklendi. İstanbul Küçükçekmece'de, Kanarya istasyonunda 16-17 yaşlarında bir erkek çocuğu, hareket halindeki trenin çarpması sonucu can verdi. Polis, üzerinde Galatasaray forması olan ancak kimlik çıkmayan gencin intihar etmiş olabileceği ihtimalini düşünüyor. Olay, önceki akşam saat 21.35 sıralarında meydana geldi. Halkalı-Sirkeci seferini yapan banliyö treni, Halkalı istikametinden Kanarya istasyonuna girmek üzereyken, 16-17 yaşlarındaki bir gence çarptı.

'ÖNÜMDE DURUYORDU'
Başından aldığı darbe sonucu hayatını kaybeden gencin yapılan üst aramasında kimlik bulunamadı. Makinist de ifadesinde, şahsın trenin önünde durduğunu ancak trenin fren mesafesinde olmadığını söyledi. Ceset, Avcılar'daki Özel Doğan Hastanesi morguna kaldırıldı. Geçtiğimiz hafta 13 yaşındaki Ebubekir Cankır, tren altında kalarak hayatını kaybetmiş, önceki gün de 10 yaşındaki Emre Arabacı da trenden düşerek yaralanmıştı.