kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
34 yaşındaki Mustafa Balcı müzisyendi ve o gün otomobilinde arkadaşını bekliyordu. Ve hiç yere öldürüldü. 3 zanlı polis tarafından yakalandı.

Boğazını kesip 'Pardon' dediler

Rıdvan TEZEL İSTANBUL-SABAH
İşyerleri kurşunlanan üç genç, bir müzisyenin boğazını kesti. Üç zanlı yakalandıktan sonra poliste yanlış kişiyi öldürdüklerini öğrendi..
Kağıthane Sanayi mahallesindeki Anıl Matbaası önceki gece kimliği belirsiz kişilerce kurşunlandı. Matbaanın gece bekçisi, işyerinin çalışanları ve aynı zamanda sahibinin akrabası olan Erkut Uğuz (23), Muzaffer Ordu (23) ve Mehmet Mustafa Akın'ı (25) arayarak, siyah renkli bir otomobille gelen iki kişinin işyerini kurşunlayıp kaçtığını haber verdi. Üç genç hemen Değirmen sokaktaki matbaaya gitti.

BOĞAZINI KESİP KAÇTILAR
Öfkeli üç genç gece bekçisinin verdiği bilgi ve eşkal üzerine matbaanın çevresinde saldırganları aramaya başladı. Bu sırada müzisyenlik yapan ve otomobilinde arkadaşını bekleyen 34 yaşındaki Mustafa Balcı'yı, işyerlerini kurşunlayan kişi sanan üç genç, Balcı'nın boğazını kesip olay yerinden kaçtı. Polis, görgü tanıklarının verdiği bilgi üzerine olayı gerçekleştirdikleri ileri sürülen 3 kişinin kimlik bilgilerini belirledi.

EMNİYET'TE İTİRAF ETTİLER
Polis 3 genci, yaptığı operasyonla evlerinde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyet'teki ifadelerinde işyerlerini kurşunlayan kişiyi bıçakladıklarını söyleyen üç genç, polisin olayda ölen kişinin bir müzisyen olduğunu söylemesi üzerine yanlış kişiyi öldürdüklerini öğrendi. Şok geçiren zanlılar, yanlış kişiyi öldürdükleri için pişman olduklarını ifade etti.
Haberin fotoğrafları