kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Benim hayatımda 'en'lere yer yoktur

* Türkiye güzeli seçildiğiniz yarışmada size sorulan 'Dünyanın en güçlü kadını kim?' sorusuna 'Angelina Jolie' yanıtını vermiştiniz. Sonradan çok eleştirildi bu yanıtınız...
Yarışmada bir anda sorulan sorulara, kısaca cevap vermek zorundasınız, benim de aklıma ilk o geldi. Angelina Jolie ismini, çok başarılı, çok güzel bir kadın olduğu için vermedim. O dönem kendisi Vietnam ve Kamboçya'dan evlat edinmişti, bu yönünü takdir ettiğim için onun ismini verdiğimi de yarışmada söyledim zaten.

* Şimdi yine aynı soru sorulsa, düşünme şansınız da var, yanıtınız ne olurdu?
Benim en hoşlanmadığım şey, 'en'lerdir. Benim hayatımda 'en' diye bir şey yoktur. Çünkü ben güzel olan, iyi olan her şeye açığım. Yani hayatımda hiçbir şeyi tek saf olarak tutmam; idol olarak kabul ettiğim ya da en beğendiğim, en takdir ettiğim kişi diye bir şey yok. Her şeyi seven, 'hayatta kötülük yok, her şey muhteşem, kelebekler, çiçekler, böcekler' diyen biri de değilim tabii. Hatta karamsar bir yapıya sahibimdir ama hayatta sert tutumlarım yoktur; ne insanlara ne de olaylara karşı. Seçiciliğim daha çok işim, mesleğim ve kendime yöneliktir. İnsanlara karşı ise açığımdır, arama bir engel koymam.