kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Boş oturmaktan hoşlanmadığını ve sürekli üretim halinde olduğunu söyleyen Helin Avşar, "Kendi adıma güzel işler yapıyorum. Bu sezon güzel şeyler olacak" dedi.

'Rastalı Helin' moda programı hazırlıyor

MAGAZİN SERVİSİ
Helin Avşar, yeni yayın döneminde ekrana gelmesi planlanan 'Modas' adlı moda programı için imajını yeniledi! Kendi kendisinin 'imaj danışmanı' olan Helin, saçlarına rasta yaptırdı..
Ablası Hülya Avşar'la birlikte birkaç ay önce kurdukları 'Yapan Yapım' şirketi bünyesinde 'Modas' adlı bir moda programı sunmaya hazılanan Helin Avşar, yeni yayın dönemi için iddialı bir çalışma temposu içine girdi.

DEFİLE DEFİLE GEZECEK
Programında; alışveriş yapmanın, giyinmenin, güzel ve zarif olmanın inceliklerini anlatmak için yola çıkacak Helin, moda merkezlerinde düzenlenen defileleri takip edip özel kulis çekimleri yapacak. Dünyaca ünlü tasarımcılar ve modellerle röportajlar gerçekleştirecek. 'Modas'la ilgili olarak önce görüntüsünde değişiklik yapan Helin Avşar, kendi kendisinin imaj danışmanı oldu. Saçlarına rasta yaptırarak Pelin Karaahmet'in objektifine poz veren Helin'in kıyafeti ise son derece sadeydi.