kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Başbakan apar topar Rusya'ya gitti

AJANSLAR
Yeni Haber
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Ali Babacan Rusya'nın başkenti Moskova'ya hareket ettiler.

Başbakan Erdoğan, saat 15.00 sıralarında Bodrum-Milas Havaalanı'na gelerek, VIP salonunda Dışişleri Bakanı Ali Babacan'ın Bodrum'a ulaşmasını bekledi.

Dışişleri Bakanı Babacan ve beraberindekilerin Başbakanlığa ait ''ANA'' uçağıyla Bodrum'a gelmesinin ardından, Başbakan Erdoğan uçağa binerek Bodrum'dan ayrıldı.

Başbakan Erdoğan, Muğla Valisi Ahmet Altıparmak ve Belediye başkanı Osman Gürün ile öteki yetkililer tarafından uğurlandı.

ERDOĞAN YARIN GÜRCİSTAN'A GİDECEK

Rusya Başbakanı Vladimir Putin ile görüşmek amacıyla Moskova'ya hareket eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın Gürcistan'a giderek Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili'yle görüşecek.

Başbakanlık Basın Merkezi'nde yapılan yazılı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın Putin ile ikili görüşme gerçekleştirmesi, ardından ise yarın Gürcistan'ın başkenti Tiflis'e giderek Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili ile görüşmesinin öngörüldüğü açıklandı. Açıklamada, "Sayın Başbakanımızın Moskova ile Tiflis ziyaretlerinin, bölgede sürdürülebilir bir barış ve istikrar ortamının tesisine katkı sağlayacağı değerlendirilmektedir" denildi.