kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
BİR DAHA OLMAZYönetimin af kararına çoksevindiklerini dile getiren ikitecrübeli futbolcu, "Yönetimeminnet borçluyuz karşılığınıBeşiktaş’ı şampiyon yaparakvereceğiz" açıklamasını yaptılar.

Perde kapandı

Beşiktaş yönetimi, kavga eden iki yıldızı İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ı affetti Para cezasını kaldırmayan yönetim iki oyuncunun kaptanlıklarını da iade etmedi..
Beşiktaş yönetiminin son toplantısından eski kaptanlar İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'a af kararı çıktı. Siyah beyazlı ekibin Avusturya kampında kavga ettikleri gerekçesiyle kadro dışı bırakılan ve kulüple ilişkilerinin kesildiği açıklanan iki futbolcu haftalardır gazete manşetlerinde yer almış taraftarlar ise iki futbolcunun affedilmesi yönünde kampanya başlatmııştı. Dün toplanan yönetim beklenen kararı verdi ve iki futbolcuyu affettiğini şu açıklama ile dile getirdi: "Yönetim kurulumuz, dün Akaretler'deki kulüp binasında yaptığı toplantıda İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman ile ilgili konuyu görüşerek, iki futbolcunun affedilmesine karar vermiştir. Malum olduğu üzere, Takımımız'ın 1. etap Avusturya kampında futbolcularımız İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman arasında yaşanan olaydan sonra da Yönetim Kurulumuz, o gün için alınması gerekli ve doğru olan radikal bir karar alarak iki futbolcunun kaptanlıklarını almış, süresiz kadro dışı bırakarak ağır para cezası vermiştir.

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...


SAĞLAM DA ONAY VERDİ
Hoş olmayan bu olaydan sonra her iki futbolcumuz da yaptıkları hatanın farkında olduklarını kamuoyu ile paylaşmış, Başkanımız'dan, Camiamız'dan, Yönetim Kurulumuz'dan, Teknik Ekibimiz'den, futbolcu arkadaşlarından af ve özür dilemişlerdir. Yönetim tüm görüşleri detaylı bir şekilde inceledikten sonra, iki futbolcunun yaptığı hatanın Başkanımız'a, formamıza, Camiamız'a, Yönetimimiz'e, Teknik Heyetimiz'e yönelik olmadığını, beyanları ve olay sonrasında üzgün, pişman, saygın davranışlarını göz önünde bulundurmuş ve teknik heyetin de görüşleri alınarak İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman'ın para cezaları ve kaptanlıklarının alınmaları geçerli olmak üzere affedilmelerine oybirliği ile karar verilmiştir."
Haberin fotoğrafları
21:15
Galatasaray - Steaua Bükreş
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçı (D Spor)
22:00
Partizan - Fenerbahçe
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçı (Futbol Smart)