kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Nobre ilk 11'de

VAHAP HACIOĞLU
Beşiktaş'ta Siroki karşısında Nobre ileride tek forvet oynayacak. Uğur İnceman yetişmezse Ali Tandoğan ilk 11'de forma giyecek..
Beşiktaş'ta UEFA Kupası'nda Siroki Brijeg ile oynanacak karşılaşmanın ilk 11'i netleşti. Basına kapalı son antrenmanda teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Bobo'yu yedek takımla çalıştırırken, Nobre'ye ileride tek forvet olarak görev verecek. Kalede Rüştü oynarken, defans dörtlüsü Serdar Kurtuluş, Sivok, Tuna ve Tello'dan oluşacak. Savunmada iyileşmesine karşın Gökhan Zan'ın Siroki Brijeg karşısında riske edilmeyeceği ve yerine yeni transferlerden Tuna'nın forma giyeceği belirtildi.

UĞUR YETİŞMEZSE ALİ
Uğur İnceman'ın bel ağrıları nedeniyle oynamasının riske girmesi üzerine, ön liberoya Serdar Özkan'ı kaydıracak Sağlam, son taktik çalışmada sağ kanatta görev verilen Ali Tandoğan ilk 11'de oynayacak. Cisse ve Aydın ise orta alanda forma giyecek diğer isimler olacak. Uğur İnceman'ın maça yetişmesi durumunda ise Serdar Özkan sağ kanatta oynayıp, Ali Tandoğan yedek kulübesine çekilecek. Sağlam'ın son taktik antrenmanda Bobo'yu yedek takımla çalıştırması ve Nobre'yi ilk 11'de denemesiyle de forvette kimin tercih edileceği belli oldu. Siroki karşısında Bobo'ya oyunun ikinci yarısında şans vermesi beklenen Sağlam'ın geçen sezona göre düşüşte olan Brezilyalı oyuncuyu da antrenmanlarda sık sık uyardığı kaydedildi.