kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
İlknur Toptan, sevgilisi için eşinden ayrıldığını söyledi.

Keyfimden kesmedim canıma tak etmişti

Ahu BOZLAR
Trabzon'da sevgilisinin penisini kesen kadın, SABAH'a konuştu: İkimiz de alkol almıştık. Hakaretler edince kendimi kaybettim Karıncayı bile incitmeyen ben, bunu nasıl yaptım bilmiyorum..
Penis kesen kadın' olarak Türkiye gündemine oturan 39 yaşındaki İlknur Toptan, olay gecesini tüm detaylarıyla anlattı. Sevgilisi Sinan G.'yle Trabzon'da otel odasında tartıştıklarını söyleyen Toptan, "İkimiz de aşırı alkollüydük. Bana ağır hakaretler etti. Bir anda canıma tak etti. Bir an kendimi kaybedip yatakta oturan Sinan'ın penisini tutarak bıçağı üzerine salladım. Bir hamle ile elimde kalan penisi açık olan camdan fırlattığımı hatırlıyor, gerisini hatırlamıyorum" dedi. İki evlilikten 5 çocuk sahibi olan ve 2005'te tanıştığı Sinan G.'ye âşık olunca bir yıl sonra eşinden boşanan Toptan, yaşadığı olayın şokunu halen üzerinden atamadığını söyledi. "O an gözümün önünden gitmiyor" diyen Toptan, "Nasıl yaptığımı bilmiyorum. Kimse böyle olay yaşamak istemez, ama canıma tak etti. Bana yaşattıklarını ben bilirim. Keyfimden kesmedim. Normalde karıncayı bile incitecek insan değilim" ifadesini kullandı.

PARA BULMAK UĞRUNA...
G.'ye para götürmek için günde 1-2 kişiyle 50 YTL'ye ilişkiye girdiğini söyleyen Toptan, "Kendime çekidüzen verip yeni bir hayata başlayacağım" diye konuştu. Sevgilisinin yakınlarından tehditler aldığını belirten Toptan, can güvenliğinin tehlikede olduğunu da sözlerine ekledi.
Haberin fotoğrafları