kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Tereza H. Michail H.

Tecavüzden denize atlayarak kurtuldu

Sefai AK
Amasra'da üniversite mezunu balıkçı, sandalına davet ettiği 23 yaşındaki Çek kıza, erkek arkadaşının yanında tecavüze yeltendi..
Çek Cumhuriyeti'nden tatil için 3 gün önce Bartın'ın Amasra ilçesine gelen Tereza H. (22) ile erkek arkadaşı Michail H. (23), Gömü köyü yakınlarında çadır kurmak istedi. Bu arada 2 turistle tanışan balıkçı Emin Ö. (44) de turistlere çadırlarını kurmaları için yardımcı oldu. Turist çift, önceki akşam Amasra'yı denizden görmek amacıyla köydeki başka bir balıkçının teknesiyle denize açıldı.

4 ARKADAŞINI DA ÇAĞIRDI
Turistleri takip eden Emin Ö., yanına 4 arkadaşını da alarak kendi teknesiyle birlikte diğer teknenin peşinden gitti. Tekneye yanaşan Emin Ö, 2 turisti içki içmek için teknesine davet etti. Gece 23.30 sıralarında 2 turist sarhoş olunca, Emin Ö. genç kıza saldırarak tecavüze kalkıştı. Neye uğradığını şaşıran turist kız, tecavüzden kurtulmak için kendini denize attı. Bu arada, erkek arkadaşı da peşinden atladı. Yüzerek Gömü köyüne çıkan turistler, Emin Ö.'den şikâyetçi oldu. Hemen harekete geçen polis, balıkçıyı yakalayarak gözaltına aldı. Üniversite mezunu ve bekâr olduğu öğrenilen balıkçının diğer 4 arkadaşı ise, 2 turistin kendilerinden şikâyetçi olmaması nedeniyle serbest bırakıldı.