kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Cenk Dilbaz'ın iki hafta önce kurduğu ickisepeti.com adlı site müşterilerine yedi gün 24 saat hizmet veriyor

Bir tıkla istediğiniz içki anında kapınızda!

ASLI ÖRNEK
İLİŞKİLİ HABERLER
Bir tıkla istediğiniz içki anında kapınızda!
Gecenin bir vakti canınız içki içmek istedi ama evde hiç içki kalmamış... Ya da parti vereceksiniz, alışveriş yapıp içki almak için vaktiniz yok! İşte böyle zamanlarda yardımınıza www.ickisepeti.com isimli internet sitesi yetişiyor. Arkadaşlarıyla evde parti verirken içkisi biten ve böyle bir siteyi hayata geçiren Kuzen Turizm'in sahibi Cenk Dilbaz, ickisepete.com sitesini anlattı:

* Sitemizde bir üyelik sistemimiz mevcut, müşterilerimiz dilerse sipariş sırasında veya daha öncesinde kayıt olabiliyor.

* Çağrı merkezimiz tarafından üyelerimizin memnuniyeti çeşitli anketlerle ölçümleniyor.

* Sitemizde çok geniş bir ürün yelpazesi var. Ürün çeşidimiz her geçen gün artıyor. İki haftalık süreçte en çok votka, rakı, bira ve viski siparişi verildi. Yaz günleri olmasından dolayı kokteyller bölümümüze de oldukça güzel bir ilgi var, kokteyl yapabilecekleri ürünlerde genelde müşterilerimizin tercihi...

* Sitemizde geniş bir alkolsüz içecek çeşidi ve çikolata, çerez ve cips çeşidi de bulunuyor. Ramazan ayında bu ürünlerin satışının oldukça yüksek olmasını bekliyoruz. Türk gelenek ve göreneklerine göre Ramazan ayı için özel çalışmalarımız da olacak.

* Hedef kitlemiz çok geniş; ev partilerinden de sipariş alıyoruz, rakı sofrasında rakısı biten orta yaş kesiminden de alıyoruz. Bu pazarda bu kadar büyük bir açık olduğunu biz de sitenin açılmasından sonra fark ettik. Ayrıca Türk halkının böyle bir konfora ihtiyacı vardı diye düşünüyoruz. Herkes yaşadığı semtte istediği saatte içki bulamıyor.

* 7 gün, 24 saat hipermarket fiyatlarıyla ortalama 30 dakikada servis yapıyor olmamız, tüm personelimizin özel eğitim almış olması ve 444 40 60 no'lu çağrı merkezimiz bizi farklı kılıyor.
Haberin fotoğrafları