kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Acılı baba Zihni İnci, "Bu ülkede kime güveneceğim, bu sene düğününü yapacaktık" diye isyan etti.

Son nefeste annesini aradı konuşamadı

Güngör KARAKUŞ - SABAH
İstanbul'da tartıştığı polis memuru tarafından vurulan Cem İnci, son bir gayretle annesini aradı, ancak bayıldığı için konuşamadı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Son nefeste annesini aradı konuşamadı
İstanbul Bahçelievler'de önceki gün, tartıştığı çevik kuvvet şubesinde görevli bir polis memuru tarafından vurularak öldürülen Cem İnci'nin (22) evinde yas ve öfke hâkim... İki yıllık polis memuru 26 yaşındaki Mustafa Atasoy tutuklandı. Talihsiz gencin ise yaralıyken cep telefonuyla annesini aramaya çalıştığı, ancak kan kaybından bayıldığı için konuşamadığı ortaya çıktı... Buna göre Cem İnci vurulunca cep telefonundan annesini aramak istedi. Ancak gencin başında silahıyla bekleyen polis memuru Mustafa Atasoy, buna izin vermedi. Kısa bir süre geçince durumu ağırlaşan Cem İnci, tekrar telefona sarıldı fakat bu defa da kan kaybından bayıldığı için konuşamadı. Anne Nesibe İnci 2 dakika boyunca olay yerindeki vatandaşların bağrışmalarını dinledi. Olay yerinin karşısındaki evde oturan anne, terslik olduğunu fark etti ve hemen sokağa fırladı. Bu sırada Cem'in yaralı olduğunu haber vermeye gelen arkadaşlarıyla karşılaştı. Polisler de olay yerine gelerek katil zanlısı Mustafa Atasoy'u uzaklaştırdı. Anne ise gözyaşı ve feryatlar içinde, yerde ağır yaralı olarak yatan oğluna sarıldı.

'KURBANLIK KOYUN GİBİ İZLEMİŞ'
"Benim oğlum terörist değildi" diye feryat eden baba Zihni İnci de, görgü tanıklarının anlattığına göre, polis memurunun oğlunu vurduktan sonra silahla başında beklediğini ve kimseyi yaklaştırmadığını belirterek şunları söyledi: "Oğlum kurbanlık koyun gibi yerde can çekişirken polis elinde silahla kimseyi yaklaştırmamış. Ambulansı aramak yerine polis arkadaşlarını arayıp 'Birini vurdum, kalabalık gelin' demiş. Polis olay yerine geldikten sonra ambulans çağırmışlar." Zihni İnci, kendilerine polisin tek el ateş ettiği şeklinde bilgi verildiğini, ancak oğlunun karın bölgesinde üç kurşun yarası olduğunu da söyledi.
Haberin fotoğrafları