kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Tatlıses'e 'azmettirme' gözaltısı

Göksel CAĞLAV-FERİT ZENGİN
Ankara'da 'Sauna Çetesi' davasında sanık olarak ifade veren türkücü İbrahim Tatlıses eski eşi Derya Tuna'yı vurdurttuğu iddiasıyla gözaltına alındı. Tatlıses'in bugün mahkemeye sevki bekleniyor. İbrahim Tatlıses, dün sabah saatlerinde Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ifade verdi. Tatlıses duruşmada eski eşi Derya Tuna'yı vuran Hüseyin Bozan'ın, "Bana 500 bin dolar vereceğini söyledi" iddiası üzerine savunma yaptı.

'ONU TEK SÖZ KURTARDI'
Tatlıses, Bozan'ın kendisinden para koparmaya çalıştığını belirterek, "Onu hayatta tek cümle kurtarmıştır. 'Derya hanım bizim yengemizdir, şarkıcı olmasını istemiyordum' demesi elimizi, kolumuzu bağladı. Namusuma gelip ateş edecek, o da hayatta yaşayacak" dedi. Hakimin, Bozan'dan "mağdur" diye bahsetmesine tepki gösteren Tatlıses, "Mağdur olan birisi varsa benim. Hanımıma ateş etti, beni tehdit etti. O mağdur oluyor, suçlu biz oluyoruz. Adamı ne tanırım, ne konuşmuşluğum var" dedi.

CERRAH: GÖZALTI YOK
Mahkemenin cezasını erteleme kararının ardından İstanbul'a gelen Tatlıses akşam yaralamaya azmettirme suçlamasıyla gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Tatlıses'in, Bozan'ın "Beni İbrahim Tatlıses azmettirdi" ifadeleri üzerine gözaltına alındığı öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ise gazetecilerin gözaltıyla ilgili sorularına "Nereden çıkarıyorsunuz? Yok öyle bir şey" yanıtı verdi.
Haberin fotoğrafları