kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Başbakan Erdoğan Bodrum'da

Yeni Haber
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Bodrum'a geldi.Özel uçak ''ANA'' ile Bodrum-Milas Havaalanına gelen Başbakan Erdoğan'ı burada Muğla Valisi Ahmet Altıparmak, diğer yetkililer ve partilileri karşıladı.

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad ve eşi Esma Esad tatil için Bodrum'a geldi.Özel uçakla Bodrum-Milas Havaalanı'na inen Esad çiftini, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve kızları Sümeyye Erdoğan karşıladı.

Esad çiftine, uçaktan inişlerinde yöresel kıyafetli ilköğretim öğrencileri çiçek sundu.Başbakan Erdoğan ve Suriye Devlet Başkanı Esad daha sonra dinlenmek için aileleriyle birlikte Havaalanı'nın VIP salonuna geçtiler.

Başbakan Erdoğan, VIP salonunda Esad'a bölgenin turizm potansiyeli hakkında bilgi verirken, Emine Erdoğan, Esma Esad ve Sümeyye Erdoğan'ın sohbet ettikleri gözlendi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad, Bodrum'da Esad'ın tatilini geçireceği otelde bir araya geldi.

Rixos Bodrum Oteldeki öğle yemeğinin ardından, Başbakan Erdoğan ve Esad görüşmeler için otelin toplantı salonuna geçti.

Erdoğan ve Esad aileleri birlikte bir akşam yemeği yiyecekler. Erdoğan ve Esad'ın 2005 yılında kararlaştırdıkları ancak bir türlü gerçekleşemeyen birlikte tatil planları böylelikle sınırlı da olsa gerçekleşmiş olacak.

Başbakanlık kaynakları, programın; iki liderin birlikte tatil yapmalarından çok Başbakan Erdoğan'ın konuğunu ziyaret etmesinden ibaret olduğunu ifade etti.