kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Çeşme günlüğü

Ünal Gümşten
Naz Elmas'tan öpüşme şovu!
Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da sarmaş dolaş objektiflere yansıyan oyuncu Naz Elmas ve erkek arkadaşı, bu sefer de Çeşme Shayna Beach'te herkesin gözü önünde öpüşüp koklaştı. Fotoğraflarının çekildiğini fark edince neye uğradığını şaşıran genç çift, plajdan apar topar ayrıldı.

Gelinliği yok giymeye Savarona'yla gitti almaya
Perşembe günü evlenecekleri söylenen Süreyya Yalçın ve sevgilisi Önder Bekensir, önceki gün tatillerini yaptıkları Bodrum'dan Çeşme'ye geldi. Nikah için, Kahraman Sadıkoğlu'nun kiraladığı Savarona yatı ile İzmir'e gelinlik almaya geldiği söylenen sevgililer, gelinliğin provaları süresince Çeşme'de tatil yapıyor. Çeşme'deki ilk gecelerinde Serdar Ortaç'ı dinlemeye giden genç çift, bir sonraki gün ise yakın arkadaşları Tolga Cınlıtaş ile My Beach'te Bengü'yü dinledi.

Sevgililer sörf dersinde
Tan Sağtürk ve Bergüzar Korel çifti, Çeşme Alaçatı'da aldıkları sörf derslerine devam ediyor. Sevgilisine sörf tahtası üzerinde ayakta kalma dersleri veren Sağtürk, "Ben daha kıdemliyim, şimdi öğrendiklerimi Bergüzar'a öğretiyorum" diye konuştu.

Bengü'den plaj konseri
Popçu Bengü, geçtiğimiz gün, sevgilisi Ahmet Baran'ın işlettiği My Beach'te sahneye çıktı. Sevgililer, bütün gün yan yana gelmemeye özen gösterdi.
Haberin fotoğrafları