kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Sürgün Hayatlar' için kocasından dayak yedi

Mustafa DERYAHAN
'Sürgün Hayatlar' dizisinde oynayan Başak Sayan, rolü gereği aile içi şiddete maruz kaldı. Burak Karaman, genç kadını tokatlarıyla şaşkına çevirdi!..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Sürgün Hayatlar' için kocasından dayak yedi
Yönetmenliğini Şahin Gök'ün üstlendiği ve başrollerini Aydan Şener, Burak Karaman, Başak Sayan ve Hakan Eratik'in oynadığı 'Sürgün Hayatlar' isimli dizinin çekimlerinde 'aile içi şiddet' sahnesi yaşandı.

KENDİNE GELEMEDİ
TRT için çekilen dizide 'Türkan' adlı bir karakteri canlandıran Başak Sayan, rolü gereği kocası rolündeki Burak Karaman tarafından fena halde dayak yedi! Karaman'ın tokadı ile neye uğradığını şaşıran güzel oyuncu, aldığı darbenin etkisiyle uzun süre kendine gelemedi. Haydarpaşa Tren Garı'nın sahilinde yapılan çekimler sırasında halk, dayak sahnelerini büyük bir ilgiyle izledi.

İYİ BİR İKİLİ OLDUK
Dizide psikopat ve küfürbaz kocasından ayrılmak isteyen bir kadını oynayan Başak Sayan, "Hayli zor bir rol üstlendiğimin farkındayım" dedi. Burak Karaman'la iyi bir ikili olduklarını da belirten Sayan, "Bu akşam dizinin 9'uncu bölümünü çektik ama projemiz 26'ncı bölüme kadar uzatıldı" şeklinde konuştu.
Haberin fotoğrafları