kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Bebe'nin koleksiyonunda seksi tasarımlar dikkat çekiyor.

Kaliforniya güneşi Türkiye'de

Ünlü markalar birbiri ardına Türkiye'de mağaza açmaya devam ediyor. İşte biri daha.....
1976 yılında Amerika'da San Fransisco'da doğan Bebe markası, Unitim tarafından Türkiye'ye getirildi. Markanın direktörü Özlem Sarıoğlu ile görüştük.

- Bebe markası nasıl doğdu?
- Bebe markası; Manny Mashouf tarafından, San Fransisco'da 1976 yılında küçük bir butik olarak kuruldu. Kurulduğu yıllarda stilini öne çıkararak fark yaratmak isteyen kadınlara hitap eden bir kategori olmadığını fark eden Mashouf, Bebe markasıyla bu kategoriyi yaratarak başarılı oldu. Şu anda dünya üzerinde toplam 310 mağazası bulunuyor.

- Bebe'nin seksi görünmek isteyenler için iddialı modeller sunduğunu düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
- Bebe kadını; stil sahibi, modern, kendine özen gösteren bir profil oluşturuyor. Dolayısıyla markada feminenlik ön planda. Desenler, ipekli kumaşlar, fırfırlar, oturan kesimler sıkça kullanılıyor...

- Son yıllarda ayakkabı ve çanta gibi aksesuarlarda da markanın çok kuvvetli olduğunu görüyorum.
- Kıyafeti tamamlayan en önemli unsur olan çanta ve ayakkabılar da müşterilerimizin gardıroplarının bir parçası. Bebe'nin ayrıntılara gösterdiği özen aksesuar grubunda da dikkat çekiyor.

- Bildiğim kadarıyla markanın tutkunu ünlü isimler de var.
- Alicia Keys, Britney Spears, Eva Longoria, Paris Hilton, Shakira, Jennifer Lopez ve Mischa Barton gibi ünlülerin en çok tercih ettiği markalardan biri.

- Marka Türkiye'de ne kadar tanınıyor?
- Bebe, Türkiye'de kısa süre içerisinde markayı daha önceden bilen ve yeni keşfetmiş olanların vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı. Aynı zamanda markanın açılışını bekleyen fanatik bir müşteri grubunu da vardı.