kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Güçlerinden rahatsız olan tek kahraman!

Başrollerini Will Smith ve Charlize Theron'un oynadığı 'Hancock' yarın vizyona giriyor. Film, giderek halkın tepkisini çeken süper kahraman Hancock'ın işleri düzeltebilmek için bir uzmana başvurmasını anlatıyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Güçlerinden rahatsız olan tek kahraman!
Hiç böyle bir süper kahraman gördünüz mü? Dağınık, küfürbaz ve sakar. İnsanlara zor durumlarda yardım etmek için gereken yetenek var, ama nasıl kullanılacağı konusunda biraz düşünmesi gerek. Süper kahraman Tony Hancock, halkın giderek öfkesini kazanmaya başlayınca çareyi bir halkla ilişkiler uzmanına gitmekte bulur. Uzman ve eşi Hancock'un imajını yeni baştan kurmaya çalışırlar.

SINIRLARI ZORLADI
Peter Berg'ün yönettiği, başrollerini Will Smith, Charlize Theron, Jason Bateman ve Eddie Marsan'ın üstlendiği Hancock' yarın vizyona giriyor. Filmin yıldızı Will Smith, beyazperdeye özgün ve benzersiz bir karakter yaratma fırsatı sunduğu için ilgisini çeken Hancock'ın, insani duyguları vurgulayan bir süper kahraman filmi olduğu için sınırları zorladığını düşünüyor. Filmde Hancock'un güçlerini nasıl kazandığı ya da nasıl kullandığına odaklanmak yerine, onun yerine, kariyerinin ortasındayken işinden nefret eden ve ayrılmak isteyen evrensel bir adam tiplemesi ön plana çıkıyor.

WILL BÜYÜK ŞANS
Filmde yufka yürekli halkla ilişkiler uzmanı Ray'i Jason Bateman canlandırırken, baş kadın karakter olan Ray'in eşi Mary'e de Charlize Theron hayat veriyor. Daha önce 'The Legend of Bagger Vance'te Will Smith'le oynayan Theron, "Will rolünü o kadar güzel oynuyor ki, onunla karşılıklı oynamak büyük bir şans" diyor. Theron, ayrıca, zengin ve zorlayıcı karakterlere sahip olduğunu düşündüğü senaryodan da çok etkilendiğini belirtiyor. Filmdeki kocası Ray, Hancock'ta müthiş bir süper kahraman olabilme potansiyeli görürken, Mary çok sıradan yaklaşıyor. Hancock'un yeteneklerine inanmayan Mary işleri zorlaştırıyor.
Haberin fotoğrafları