kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
GOL ŞOV YAPTILAR... G.Saray dün de sıcak havada zor bir idman yaptı. Çift kale maçta Hasan ve Ümit gol şov yaparken, taraftarlar "Lincoln nerede" diye bağırdılar.

Bedelini öder

ERKAN KOYUNCU
G.Saray'da kayıp Lincoln için Skibbe, "Brezilyalı futbolcuların böyle geç kalma eğilimleri var. Ben yönetimin kendisine gerekli yaptırımı uygulayacağından eminim" diye konuştu..
Yeni sezon hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Michael Skibbe, antrenmanlarının çok iyi geçtiğini, bütün oyuncularından yüksek derecede performans aldıklarını söyledi. Basının sorularını yanıltlayan Skibbe, harikulade olarak nitelendirdiği Florya Metin Oktay Tesisleri'nde çok güzel antrenman yapma şansını edindikleri için son derece memnun olduğunu ifade ederek, "Antrenmanların çok iyi geçtiğini düşünüyorum. Oyuncuların hepsinden çok yüksek derecede performans alıyoruz. Tabii ki milli takımlardaki oyuncuların eksikliğini hissediyorum. Salı günü Lincoln ve Serkan da aramıza katılacak. Güçlenerek çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. PAF takımından 8 oyuncu aldık. Onların antrenmanlarda gösterdiği katkıyı gözlemleme şansına sahibiz" dedi.

LİNCOLN YARIN GELİYOR

Yeni sezon hazırlıklarının 5. gününde de çalışmalara katılmayan Lincoln ile ilgili sorular üzerine, Alman teknik adam şunları kaydetti: "Brezilyalı futbolcuların böyle geç kalma eğilimleri var. Maalesef bu bütün dünyada böyle. Ben yönetimin kendisine gerekli yaptırımı uygulayacağından eminim. Onun dışında biz kendisiyle konuşacağız. Kendisinden elinden gelenin en fazlasını göstermesini isteyeceğiz. En fazla faydayı edinebileceğimizden de eminim. Salı günü Lincoln aramızda olacak"
Haberin fotoğrafları