kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Avrupa'nın en iyi jokeri

RAŞİT ATEŞ
F.Bahçe'de Kezman takım arkadaşı Semih için, "Semih bir kez daha gösterdi ki, Avrupa'nın en iyi jokeri. Onun gibi bir oyuncu daha önce hiç görmedim. Türkiye de harikaydı" dedi..
F.Bahçeli Mateja Kezman, EURO 2008'de iyi bir performans ortaya koyan takım arkadaşı Semih Şentürk için, "Semih bir kez daha gösterdi ki, Avrupa'nın en iyi jokeri. Onun gibi bir oyuncu daha önce hiç görmedim. Oyunu her an değiştirebilecek bir futbolcu. Takımda böyle oyuncuların olması önemli" dedi. FB TV'ye konuşan Kezman, "Çok iyi bir tatil geçirdim. İlk hafta eşimle birlikte Avrupa turuna çıktık. Hırvatistan, İtalya ve Fransa'ya gittik. Oradan İsviçre'ye geçtim ve 2008 Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye-İsviçre maçını seyrettim. Ayrıca Hollanda-Fransa karşılaşmasını takip ettim. Sonra tekrar Belgrad'a döndüm ve tatilimin kalan kısmını çocuklarımla geçirdim. Tam olarak kendimi yeniledim ve yeni sezona hazırım" ifadesini kullandı.

"TÜRKİYE BİR HARİKAYDI"
Kezman, Türkiye'nin kupadaki performansı için de, "İlk maçlarda iyi oynamadılar ama kazanmayı başardılar. Yarı finalde Almanya karşısında ise harika oynadılar. Bu kez kazanmayı hakettiler ama kaybettiler. Futbolda bazen böyle şeyler olur. İyi oynadığınız zaman kaybedebiliyor, kötü oynadığınız zaman kazanabiliyorsunuz. Türkiye genel olarak turnuvada bir harikaydı" şeklinde konuştu.
Haberin fotoğrafları