kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Genç çift, nikâhtan sonra Gökova'ya açılarak yalnız ve sakin bir kutlama yapmış.

Kırmızı zodiac'ta evlenmek...

- Olaylı bir düğün geceniz olmuş?
- M.C:
Her genç kız gibi çok erken saatlerde kuaföre gittim. Bütün Akyaka bu düğüne hazırlandı. Muğla'nın tanınmış iki kitesurf hocası evlenecekti. Saat 17.00 olmuştu, Özgür'ü bekliyordum. Gelip beni kuaförden alacak, düğünün yapılacağı Yücelen Hotel'e gidecektik. Özgür bir saatten fazla geç kaldı. Geldiğinde üzerinde şortu, her zamanki tişörtü ve parmak arası terlikleri vardı. Kitesurf'ten geliyordu. Şok oldum! Düğünümüze bir buçuk saat geç kaldım. "Bir insan yaptığı sporu kendi düğününe geç kalacak kadar da çok mu sever?" diye düşündüm. İlk kez "Keşke bugün rüzgâr olmasaydı," diye söylendim.
- Ö.C: Rüzgâr o gün çok iyiydi. Gelin arabasıyla plaja gidip bütün kiteboard'cularla son bekâr kiteboard partimizi yaptık.
- M.C: Nikâh bitti, beni kolumdan çekiştirdi. "Bunun üzerinde evlenmek istiyorum," dediğim, kırmızı balonlarla süslü zodiac'a bindirdi. Herkes uzaktan el sallarken Gökova'ya açıldık. Zodiac'ın motoru durdu. Rüzgâr bizi sürükledi. Özgür ceketini yelken olarak kullanıp bizi karaya getirdi. Geldiğimiz yer, kiteboard yaptığımız Akçapınar sahili idi. Hava kararmıştı. Botu karaya zorlanarak çıkardık. Topuklu ayakkabılarla suya indim. Gelinliğim biraz ıslanmıştı. Ayaklarıma diken battı. Otelde topuklarımdan dikenleri çıkardık. Hiç unutamadığım bir gece oldu. Ama bütün gece buna güldük.
Haberin fotoğrafları