kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Artık: Biz dalmaya gidiyoruz Hikmet sen çok çalışacaksın

İLİŞKİLİ HABERLER
Artık: Biz dalmaya gidiyoruz Hikmet sen çok çalışacaksın
ORAKÇIOĞLU, seçim sonrası "5 yıl boyunca çalıştık, güzel işler yaptığımıza inanıyorum. Hayırlı olsun. Arkadaşlara başarılar diliyorum" dedi. Seçim sonuçlarını Dış Ticaret Kompleksi'nin üst katlarında bir odada takip eden Orakçıoğlu, daha sonra aşağı inerek Tanrıverdi'yi tebrik etti. Orakçıoğlu'nun, başkanlığı kaybetmesiyle Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan vekilliği de düşmüş oldu. "Centilmence bir yarış olduğu için mutluyum. Üzerime düşeni yapmaya hazırım. Bundan sonra ne yapacağımı sorarsanız, Okan ve Nuri başkanlar (TİM eski başkanları Okan Oğuz ve Nuri Artok) gibi dalmaya gideceğim" diye konuştu. Bu arada Tanrıverdi, Orakçıoğlu, Artok ve Oğuz beraber fotoğraf çektirdi. Artok, "Biz haftaya dalmaya gideceğiz. Hikmet Başkan, senin için üzgünüm. Bundan sonra sen çok çalışacaksın" dedi

* 7 bin üyeli İHKİB'de yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı belirtilen seçim, son yıllardaki en büyük katılım şeklinde nitelendirildi.

* Oy kullanmak için gelenler trafiği kilitledi.

* Başkan adaylarının temsilcileri oy için gelenleri Dış Ticaret Merkezi'nin dışında karşıladı. Arabalarını park etti, oy pusulalarını dağıttı.

* Orakçıoğlu için üniversitede ders verdiği öğrencilerle şirket çalışanlarından oluşan 200 civarında kişi gönüllü çalıştı. Tanrıverdi'nin seçim ekibinde de 200 kişinin çalıştığı belirtildi.

* Çok sayıda özel güvenlik ve yaklaşık 100 polisin görev aldığı seçimde eski dönemlerin aksine üyelerde daha az silah olduğu gözlendi.