kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
DÖRT BAŞKAN BİRLİKTE Seçim sonrası İHKİB’in son 4 başkanı (soldan sağa) Tanrıverdi, Orakçıoğlu, Nuri Artok ve Okan Oğuz birlikte yeni başkana destek verdi.

Hazırgiyimin yeni başkanı Tanrıverdi oldu

İHKİB'de yeni başkan 2 bin 168 oyun bin 269'unu alan Tanrıverdi oldu. Orakçıoğlu 631 oyda kalırken Tanrıverdi'nin ilk mesajı "Sektörü kucaklıyoruz" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Hazırgiyimin yeni başkanı Tanrıverdi oldu
İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği'ndeki (İHKİB) seçim yarışını "Biz Geleceğiz" sloganıyla yola çıkan ve kendilerine "Çözüm Grubu" adını veren Hikmet Tanrıverdi ile ekibi kazandı. Mevcut başkan Süleyman Orakçıoğlu yanında Nedim Özbek ve Abdi Köse ile yarışan Tanrıverdi, kullanılan 2 bin 168 oyun bin 269'unu alarak büyük sürpriz yaptı. Seçimin Tanrıverdi ile arasında başabaş geçeceği düşünülen Orakçıoğlu 631 oyda kalırken Özbek 123, Köse ise 124 oy aldı. İstanbul'da Dış Ticaet Kompleksi'nde yapılan dünkü seçimler, önceki seçimlerle kıyaslanamayacak kadar kalabalıktı. Seçim sonuçlarının belli olmasından sonra açıklama yapan Tanrıverdi, "Sektöre yakışır seçim oldu. Huzur içinde geçmesinden dolayı divana teşekkür ediyorum. Diğer başkan adayları da burada olsaydı hep birlikte el kaldırırdık. Bizden olan ya da olmayan diye ayırmıyoruz. Tüm sektörü yönetim kurulu olarak kucaklıyoruz. 'Biz geleceğiz' dedik ve biz geldik" diye konuştu. Bu arada oylamadan önce Divan Başkanı Okan Oğuz başkan adaylarına söz verdi. Dün itibariyle koltuğu bırakan Orakçıoğlu başkanlığı döneminde yapılan çalışmalara değinerek, "Şu an tarihi bir seçime gidiyoruz. Bu dönem son derece kritiktir" dedi. Tanrıverdi ise sektörün, içinde bulunduğu durumdan dolayı aday olduğunu belirterek, 2-3 yıl içinde sektör için bir şeyler yapılması gerektiğini kaydetti.