kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Evin içini gözetleyen bu uzaylı fotoğrafı gerçek mi?

Yeni Haber
ABD'nin Denver kentinde yaşayan 54 yaşındaki Jeff Peckman, evinin içini gözteleyen bir uzaylı fotoğrafı çektiğini iddia etti.

Geçtiğimiz Cuma bu görüntüyü tüm dünya ile paylaşan Peckman, resimdeki uzaylının 130 santim civarlarında ve yeşil renkte olduğunu söyledi.

The Sun gazetesinin haberine göre Peckman görüntülerin tamamını basına vermediğini, geri kalanları da "bir belgesel şeklinde yayınlayacağını" bildirdi. "Görüntüdeki yaratık, gece yarısı pencerenin dışındayken, kamerayla çekildi" diye konuştu.

Çevresinde uzaya ve uzaylılara yönelik merakı ile tanınan Peckman, Denver kent komisyonunda "uzaylıyla temasa geçilmesi için bir grup oluşturulmasını" talep edeceğini belirtti.

GÖZLERİNİ KIRPIYORMUŞ

CNN ve FOX TV gibi medya organlarının yer verdiği haber için birçok uzman, "görüntülerle oynanmış olabilir" yorumunu yaptı.
Ancak UFO meraklısı bazı uzmanlar, görüntülerde pencereden gizlice içeriye bakmaya çalışan siluetin otantik ve "bir tür yaratık" olduğunu daha inandırıcı buluyor. Görüntülerde, aşağı ve yukarı da gidip gelen "uzaylı", başını yana sallıyor ve gözlerini kırpıştırıyor.