kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Görüntüdeki bir uzaylı mı?

DIŞ HABERLER
ABD'de Jeff Peckman isimli şahıs, pencereden içeri bakarken bir uzaylıyı kameraya aldığını öne sürdü. Görüntülerin gerçekliği konusunda uzmanlar kararsız..
ABD'nin Denver kentinde yaşayan 54 yaşındaki Jeff Peckman, elinde amatör kamerasıyla çekilmiş uzaylı görüntüsü olduğunu iddia etti. Elindeki görüntülerden bir bölümünü geçen cuma günü basın toplantısıyla kamuoyuna gösteren Peckman, kameradaki yaratığın "125 santimetre uzunluğunda ve yeşil renkte" olduğunu ileri sürdü. ABD'de yayınlanan The Sun gazetesine konuşan Peckman, "Kalan kısmı bir belgesel şeklinde yayınlayacağım. Görüntülerdeki uzaylı, gece yarısı pencerenin dışındayken, kamerayla çekildi" diye konuştu. Peckman, görüntüleri, Stan Romanek adlı bir arkadaşının Nebraska'daki evinde çektiğini söyledi. Peckman, "Onun iki genç kızı var. İlk başta kızlarının arkadaşı Tom'un içeriyi gözetlediğini düşündü. Tom'u suçüstü yakalamak için kamerasını getirdi ve kayıt yaptık" dedi. Çevresinde uzaya ve uzaylılara yönelik merakı ile tanınan Peckman, Denver kent komisyonunda "uzaylıyla temasa geçilmesi için bir grup oluşturulmasını" talep edeceğini belirtti.

GÖZLERİNİ KIRPIYOR
CNN ve FOX TV gibi medya organlarının yer verdiği haber için birçok uzman, "görüntülerle oynanmış olabilir" yorumunu yaptı. Ancak UFO meraklısı bazı uzmanlar, görüntülerde pencereden gizlice içeriye bakmaya çalışan siluetin otantik ve "bir tür yaratık" olduğunu daha inandırıcı buluyor. Görüntülerde, aşağı ve yukarı da gidip gelen "uzaylı", başını yana sallıyor ve gözlerini kırpıştırıyor.