kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kadıköy'de ölüm yarışı

Yeni Haber
Kadıköy'de, yarış yaptıkları iddia edilen 2 otomobilden biri aşırı hız nedeniyle yol ayrımındaki bariyerlere ve yön tabelasının direğine çarptı.

Kazada, otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti. Polis diğer otomobilde bulunan 1'i kız 3 genci sorgulamak üzere gözaltına aldı.

Kaza, saat 03.00 sıralarında D-100 Karayolu Kozyatağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kullandığı 34 YG 613 plakalı otomobil ile Kadıköy istikametine seyreden Fehmi Ekşi (24), aşırı hız nedeniyle otomobilin kontrolünü kaybetti.

Otomobil önce bariyerlere, sonra da yön tabelasının direğine çarptı. Ekşi ve yanında bulunan Deniz Dilmen hurdaya dönen otomobilde sıkıştı. İtfaiye ekipleri Ekşi ve Dilmen'i sıkıştığı yerden çıkardı ancak sağlık ekiplerinin çabasına rağmen her ikisi de olay yerinde hayatını kaybetti. Cesetler, polis ve Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Bu arada, Ekşi ve Dilmen'in bulunduğu otomobil ile Serkan A. (21) isimli bir kişinin kullandığı otomobilin yarıştığı iddia edildi. Bu nedenle polis Serkan A.'ya alkometre üfletti. Serkan A. 75 promil alkollü çıktı. Polis, iddialar üzerine Serkan A. ile arkadaşları İrfan K. ve Tuğba G.'yi gözaltına aldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

CİHAN