kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Annesini öldürüp yaktı

Yeni Haber
Zonguldak'ın Kozlu beldesinde, 16 yaşındaki kız, ilişkisi olduğu öne sürülen kişiyle birlikte, ilişkilerine karşı çıkan annesini öldürdü.

Ormanlık alanda üzerine tiner dökerek cesedi yakan ve bu arada alevlerin kendilerine de sıçraması sonucu yaralanan zanlılardan biri hastanede yakalandı, genç kız aranıyor.İddiaya göre, T.Y.B. (16), taksicilik yapan evli O.D. (34) ile görüşmeye başladı. Genç kız ile bu ilişkiye karşı çıkan ve bir süre önce eşinden boşanan annesi G.G. (37) arasında anlaşmazlık başladı.

T.Y.B'nin, O.D. ile annesini öldürmek için plan yaptığı iddia edildi. Genç kız, Soğuksu Dereiçinde Mahallesi'ndeki evlerinde O.D. ile annesinin gelmesini bekledi. G.G'nin eve girmesinin ardından, iddiaya göre, T.Y.B'nin bıçakladığı kadını, O.D. de boğarak öldürdü.Daha sonra cesedi, Kozlu Beldesi Kılıç Mahallesi Dereboyu Sokak'ta ormanlık alana götüren zanlılar, cesedin üzerine tiner dökerek yaktı. Bu arada alevlerin üzerlerine sıçraması sonucu zanlılar da yaralandı.Zanlılar, söz konusu yere geldikleri 67 T 168 plakalı otomobille dönmek isterken, geri manevra yaptıkları sırada aracın sol tarafı kanala kaydı.Bunun üzerine O.D, cep telefonuyla aradığı bir arkadaşından yardım istedi.

İki zanlı O.D'nin arkadaşının otomobiliyle Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine gitti. O.D'nin, burada polise verdiği ifadede, araçlarının takla attığını ve yaralandıklarını söylediği öğrenildi.Hastane polisinin şüphelenerek durumu merkeze bildirmesi üzerine hastaneye gelen emniyet ekipleri, ifadesini aldıkları O.D'nin cinayet olayına karıştığını belirledi. Bu arada genç kızın kaçtığı belirlendi.O.D'nin olayı anlatması üzerine ormanlık alana giden ekipler, kadının cesedinin halen yandığını belirledi. Alevler itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ceset, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna götürüldü.Öğrenci olduğu öğrenilen genç kızın arandığı bildirildi.

AA