kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Tanyeli, İngilizce şarkılardan birine Hindistan’da, dansçılar eşliğinde klip çekmişti.

İngilizce söyledi 100 bin $ kaybetti

BAŞAK ÇOKAN
Tanyeli albümündeki İngilizce şarkıların, yerli müzik kanallarında çalınmayacağını öğrenince şok oldu: 100 bin dolar zarara uğradım. Şimdi yeni klip çekmem lazım..
İki yıldır albüm çıkarmak için çalışan ünlü oryantal Tanyeli, tam her şeyin tamamlandığını düşündüğü anda hiç beklenmedik bir engelle karşılaştı. Gençlerin de kendisini dinlemesini istediği için rap tarzında bir albüm yapan ve albümde üç de İngilizce şarkıya yer veren Tanyeli, ilk klibini de Hindistan'da bu üç şarkıdan birine çekmişti. Ama Türkçe yayın yapan müzik kanallarının yabancı şarkılara yer vermediğini, dolayısıyla da klibini yayınlamayacaklarını öğrenince tüm planları alt üst oldu.

Zararı 100 bin dolar
Albümün tüm masraflarını kendisinin karşıladığını, bugüne kadar elde ettiği tüm kazancı bu albüme yatırdığını belirten ünlü oryantal, yaşanan son olaydan sonra büyük maddi hasara uğradığını anlattı: "Tüm emeklerim boşa gitti. Şimdi her şeyi sil baştan yapacağım. Önümüzdeki günlerde İngilizce şarkılarıma Türkçe söz yazdırıp, Almanya'ya gideceğim ve orada stüdyoya gireceğim. Ardından da yeni bir klip çekeceğim. Yaşanılan bu olay bana tam 100 bin dolara mal oldu."

Nikah ertelendi

Sevenlerinin karşısına kötü bir işle çıkmak istemediği için bir yıldır şan dersi aldığını belirten Tanyeli, her şeye rağmen moralini yüksek tutmaya çalıştığını ifade etti. Tanyeli'nin yaşadıklarını Yunanistan'da öğrenen sevgilisi Alex ise, ünlü oryantale destek olmak için hemen Türkiye'ye geldi. Önümüzdeki aylarda nikah masasına oturmayı düşünen çift, bu olaylar nedeniyle evlilik hazırlıklarını askıya almak zorunda kaldı.