kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Öğretmen; Rene-Charles'ı kendi çocuklarından ayırmıyor.

Celine Dion'un oğlu okula gitmiyor saçları uzatıyor

Ünlü şarkıcının oğlu Rene- Charles'ın yetiştiriliş şekli pedagogların eleştiri oklarına hedef olurken, öğretmeni ise onu öve öve bitiremiyor..
Ünlü şarkıcı Celine Dion, 7 yaşındaki oğlu Rene-Charles'ı yetiştiriş biçimi nedeniyle pedagogların eleştiri oklarını üzerine çekmeye devam ediyor. Oğlunun saçlarını bir kız çocuğu gibi omuzlarına kadar uzatan Dion, onu okula da göndermiyor. Yaşıtlarının aksine hayatı sınıfta oturup ders dinleyerek değil, annesiyle birlikte dünyanın dört bir yanını gezerek öğrenen Rene- Charles, çocuklar yerine yetişkinlerle arkadaşlık etmek zorunda kalıyor.

Büyük bir aileyiz
Bu yetişkinlerden biri; tam iki yıldır Rene'nin öğretmenliğini yapan Kerri Wittwer adlı bir Amerikalı. 31 yaşındaki Wittwer, Dion'a bir süre önce çıktığı dünya turnesinde de eşlik ediyor. Bu sayede dünyanın her köşesini görme fırsatı yakalayan genç öğretmen şöyle konuşuyor: "Rene-Charles ve çocuklarım sürekli beraberler. Normalde polis olan eşim de artık Celine Dion'un koruması. Kocaman bir aile gibiyiz." Celine Dion'un harika bir anne olduğunu belirten Wittwer, öğrencisi Rene-Charles hakkında ise şunları söylüyor: "O gerçekten çok yetenekli ve zeki. Ona ders çalıştırmak bana iş değil, zevk gibi geliyor. Kafası matematiğe ve fen bilimlerine çok iyi çalışıyor. O; hassas kalbiyle benim için küçük bir kahraman..."
Haberin fotoğrafları