kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Dilek Hanif, bu defilede Cansu Dere, Çağla Şikel ve Tülin Şahin gibi isimlerin yanı sıra yabancı mankenlerle de çalışacak.

Dilek Hanif'in defilesine Louvre müzesi dekoru

GÜNAYDIN
2008 yaz koleksiyonunu Paris'te görücüye çıkaran Dilek Hanif'in bu kreasyonu, 27 Mayıs'ta Hotel Les Ottomans'da İstanbullular ile buluşacak. Otel, Louvre Müzesi gibi dekore edilecek..
Ünlü modacı Dilek Hanif'in, İstanbul sosyetesi tarafından merakla beklenen defilesi 27 Mayıs'ta Les Ottomans Oteli'nde gerçekleştirilecek. Bu kreasyonda 20. yüzyılda Osmanlı kültüründen esinlenerek hazırladığı giysilerle yeni bir dönem başlatan Fransız tasarımcı Paul Poiret'den ilham alan Hanif; turkuaz, mercan, gece mavisi, bakır ve dorenin öne çıktığı her zamankinden daha renkli bir yaz koleksiyonu sunacak.

İstanbul için koleksiyon
'Paris Hauture Couture' haftasında sergilediği 2008 yaz koleksiyonuna İstanbul'daki defile için birçok özel parça ilave ettiğini belirten Hanif; defilesinde Cansu Dere, Çağla Şıkel, Tülin Şahin, Ece Sükan gibi top modellere yer verirken kadrosuna birçok yabancı manken ilave edecek.

Sürpriz konuklar katılacak
Les Ottomans Oteli'nin rıhtımına kurulacak olan devasa çadırda defileyi izleyecek olan konukları bir sürpriz karşılayacak. Bu kez defile, Paris'in Louvre Müzesi'nin bahçesindeki cam piramitlerin görüntüsünden esinlenerek hazırlanmış bir dekor önünde gerçekleştirilecek. Defileyi izleyen konuklar kendilerini bu muhteşem sarayın bahçesinde gibi hissedecek.
Haberin fotoğrafları