kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sıcak günler bu albümlerle güzel

COLDPLAY - VIVA LA VIDA OR DEATH AND ALL HIS FRIENDS
12 Haziran'da çıkacak olan albümün prodüktörü Brian Eno. Ünlü İngiliz grubu Coldplay'in dördüncü stüdyo albümünden iki single, Violet Hill ve Viva la Vida şimdiden heyecan yarattı. Tıpkı albümün devrimci bir ruh taşıyan kapağı gibi.

RADIOHEAD - THE BEST OF
Haziran ayında piyasaya çıkacak yeni Radiohead albümü Radiohead: The Best of, İngiliz müziğinin en büyük isimlerinden Radiohead'in 1992- 2005 tarihleri arasında çıkmış en iyi parçalarını bir araya getiriyor.

SEZEN AKSU VE SERDAR ORTAÇ
Sezen Aksu'nun Kök isimli yeni albümü bu yaz çıkıyor. Serdar Ortaç da hakkında çok şey bilinmeyen, sürprizlerle dolu yeni albümünü bu yaz çıkaracak.

USHER - HERE I STAND
Haziran başında piyasaya çıkacak olan Here I Stand albümünde Usher'ın prodüktörlüğünü Kanye West ve Timbaland yapmış. Beyonce ve Jay-Z'nin de katkıda bulunduğu albüm, Sony etiketiyle çıkacak.

OFFSPRING - RISE AND FALL, RAGE AND GRACE
Sony yetkililerinin 'plak şirketimizin asi çocukları' olarak adlandırdığı ünlü punkrock grubu Offspring'in yeni albümü Rise and Fall, Rage and Grace 16 Haziran'da piyasada. Albümün ilk single'ı Hammershead'i ücretsiz olarak MP3 çalarınıza yüklemek için www.offspring.com sitesine girmeniz yeterli.
Haberin fotoğrafları