kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Sarah Jessica Parker

Plajda kitap okumanın keyfi başkadır

Sex And The City
Tüm dünya kadınlarının büyük bir açlıkla beklediği, Candace Bushnell'in aynı adlı romanındaki karakterler esas alınarak filme aktarılan Sex and the City, 30 Mayıs'da vizyona giriyor. Artemis Yayınları, ilk baskısı 2001'de yapılan Sex and the City romanını, elden geçirilmiş yeni sunumu ile okura sunuyor.

Kardinal Guzman'ın Belalı Çocukları
Louis De Bernieres coşkulu anlatımı, zengin dili ve bastırılmaz bir erotizm ile kaleme aldığı Bay Vivo ve Kokain Kralı adlı eserine Kardinal Guzman'ın Belalı Çocukları ile devam ediyor. And Dağları'ndaki Cochadebajo köyünün şaşırtıcı bir hayat ritmi ve bu ritme uyan sıra dışı karakterleri vardır... Kitap, Altın Kitaplar tarafından yayımlanacak.

Masumiyet Müzesi
2007'de Nobel Edebiyat Ödülü'nü alan Orhan Pamuk, bu büyük olaydan sonra ilk defa bir romanla Türk okurlarının karşısına çıkıyor. Pamuk'un son beş yıldır üzerinde çalıştığı ve zengin bir burjuvanın fakir bir kıza duyduğu tutkulu aşkı anlattığı kitap, özel bir müze projesiyle birlikte tasarlanıyor. Yayın tarihi Pamuk'un yoğun programı, kitabın çetrefilli yapısı ve müzenin hazırlıkları yüzünden sürekli ertelenen Masumiyet Müzesi'nin yaz sonunda okurlarla buluşması planlanıyor.
Haberin fotoğrafları