kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yüreğini gözümle görmem gerek!

* Evlilik, bir erkeğe bağlanmak size ne ifade ediyor?
Bir kez evlenip boşandım. Bir daha da düşünmedim. Çünkü inancım kalmadı. Erkekler güçlü kadınlardan korkuyor. Paradan, eğitimden bahsetmiyorum; güç insanın içinden çıkan yanardağ gibidir. Erkekler bu kadınlara hayranlıkla bakar ama korkar. Mehter takımı gibidirler, ayakları iki ileri bir geri gider. (Gülüyor)

* Nasıl biri olmalı hayatınızı paylaşacağınız kişi?
Benim birini sevmem için önce yüreğini gözümle görmem lazım. Yol yordam bilmesi lazım. Bu tahsille de olmaz. İnsan olması çok önemli. Beni istemeyeni gebersem istemem! Giderim ev temizlerim, her şeyi yaparım ama onunla olmam. Bana hep "Biraz salak olsana, biraz oynasana" derler; yahu bana oynayacağım adam değil, beni anlayacak adam lazım!

* Yalnız olmaktan mutlu musunuz peki şu an?
Amazon gibi yalnız bir kadınım, hayatım boyunca da yalnız savaştım. Artık yalnızlıkla o kadar sarmaş dolaşım ki... Ama aileden yana çok şanslıyım. Canım annem var, arkadaşlarım, erkek kankalarım var. İki kişilik yalnızlıktan tek kişilik yalnızlık daha elverişli.

* Bir çocuğunuz olsun istemez miydiniz?
Çok çocuk düşkünü olmadım. Evliliğim sürseydi doğururdum. "Pişman mısın?" diye sorarsanız değilim çünkü çok pimpirikli bir kadınım. Yarım aklım da onunla giderdi. Her kadın doğuracak diye bir kaide yok. Herkesin misyonu farklı.