kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Avrupa'nın en iyilerini ağırladık!

Antalya National Golf Club'ta gerçekleşen Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası, 34 ülkeden dünyanın en iyi 126 kadın golf oyuncusunu bir araya getirdi.
İstanbul'un elitlerinin öncülüğünü yaptığı golf sporuna ilgi her geçen gün artıyor. Tabii bunda ülkemizde düzenlenen uluslararası turnuvaların da büyük etkisi var. En son Antalya'da böyle bir turnuva yapıldı, ki şimdiye kadar olanların en önemlisiydi. Antalya National Golf Club'ın Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Göktuna, yıllardır sürdürdüğü mücadelenin sonucunda Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın bir ayağının Antalya'da yapılmasını sağladı. 30. yılını dolduran Avrupa'nın en önemli golf turnuvalarından biri olan Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası, Antalya National Golf Club'ta yapıldı. Türkiye'yi Necla Gerçek, Elçin Uslu ve Müzeyyen Şaşmaz'ın temsil ettiği turnuvaya 34 ülkeden 126 kadın golfçü katıldı.

CALISTA'DAN ÇOK ETKİLENDİLER
Turnuva için İstanbul'un elitleri de Antalya'ya akın etti. Turnuvaya manevi destek vermek için Antalya'ya gidenler arasında Rahmi Koç, Mustafa Koç, Uğur Ekşioğlu, Fikret Ünlü gibi golfe gönül veren isimler de vardı. Onlar da fırsat bu fırsat deyip kendi aralarında maçlar yapıp stres attı. Turnuva için yurtdışından gelen sporcuları ve Türkiye'nin ünlü golfçülerini, Belek'in en lüks otellerinden biri olan Calista Luxury Resort Otel ağırladı. Otelin sahibi Ali Özdoğan ve genel müdürü Ali Kızıldağ misafirleriyle yakından ilgilendi. Avrupa'nın en iyi golfçüleri, otelden ve verilen hizmetten çok memnun kaldı. Otelde yapılan açılış ve kapanış partilerinden ise çok etkilendiler. Anlayacağınız bu kadar önemli bir turnuvadan alnımızın akıyla çıktık.